тю. та що там такого надзвичайного? горілка як горілка. тим більш що то напівфабрикат. ще тре' настаювати на різних травай та грибах. до речі. люди казали що ото на мухоморах дуже смачна настоянка виходе. всі хто пив ніколи нескаржились. царство їм небесне.
То для тих хто має і силу і волю і силу волі. А слабкі духом відразу пробу знімають. Якщо на мухоморах настояти, то, напевно, абсент із самбукою ховаються! Йду попробую заспати. До сих пір пам'ятаю, пане консерватор, Ваше "добраніч" - до 6-ої ранку в ліжку крутився і не міг заспати. Треба швиденько в люлю лягати, поки Ви мені знов нічого не побажали - на фоні світлини з бімберком Ваші побажання на мене будуть діяти, як мінімум, близько тижня! Доброї ночі камради! Миру Вам!!!
добраніч і вам. най вам насняться голі поросята. цілий табунець. ну і звичайно ось це ( . )( . ) З.І. а що та коли я вам побажав проти ночі? бо відверто кажучи непамятаю щоб комусь щось погане бажав в останній час.
то в вас звички нема. я вже якось писав тут про пюрє з червоного перцю. виробництва таіланду, чи таіваню. біс їх тіх вєтконговців розбере коли вони всі на одну кітайську пику. товоно дуже смачне і швидко звикаєш. нажаль в нас його нема((
ну шо сказать?! кацапи геть подуріли. от так узять і сплюндрувати гарні речі. і за це воно хоче аж 12000 деревяних. незнаю скілько це у долярах але з урахуванням того що доляр вже майже 45 дрючків коштує. все єдно занадто. руки треба за таке рубати по самі яйця щоб не плюндрували історико-мистецьку спадщину.
3,1415926535897932384626433832795…………ць, клуб „Умєлиє ручкі“(((( Відірвати руки звідки росли і приліпити до плечей
Поздоровляю Сашка Громова з днюхой.Нехай все погане скинчиться,та почнеться полоса процветания и благодэнствия.Не сумуй дружбе,виходь из коми ,имени без тебе у Гишеффтбанку скрутно.
Та це уже й не матюк. В Україні існує покарання за лайку нецензурними словами в загальних місцях. Ви може чули, що покарали хоч одного фана, який на стадіоні кричав Путін- статевий орган з закінченням на ло? А Міністр Закордонних Справ України Дещиця взагалі, став за таке національним героєм. Я не проти стати національним героєм, але рахую, що потрібно зробити щось більш корисне для свого народу.
то відайте ліпше мені тую маму галю від гріха а заразом і гвера з хельмою. якщо ви таке надумали робити то воно вам геть нетреба.
я теж приєднуюсь до привітань пана Громова. З.І. а чого б ото вам як співзасновнику гешефтбанку не створити тему у привітаннях де ми всі привітаємо вашого партнера. гаяваспитаю.
Кажуть, що від мухоморів не помреш. Берсерки той настій перед битвою вживали аж бігом. Пана Громова з Днем Народження!!!
У мене в знайомого в село приїздить якась знахарка з Середньої Азії. Спеціально на мухомори. Збирає їх і набиває трилітрові банки. Далі ці банки закопуються в землю на глибину 1 метр і лежать. Лежать, вже не пам'ятаю- десь коло місяця, поки не пустять сік. Далі відкопується- сік зливається і везеться в Середню Азію. Розповідала та знахарка, що то лік від раку. Не знаю, що вона чи кого вилікувала, але ось така історія і такий рецепт!