Друже Опришку. Треба мені такого карпатського базальту.. .Пару штук. В якому районі таке чудо можна знайти?
шопінгував він! я от тещі вчора півтори тищі цегли розгрузив…замість копатись десь у лісі. і заровиб аж цільну пляшку пива та дрижаки в руках
а я вчора тещу з дачи перевозив. а це крче ніж якісь там цеглини. і те тре' узяти, і це тре' і оно теж забираємо. коротше викликали вантажне таксі щоб виїхати, а ще скільки вона хоче забрати звідти що мабуть вантажівку тре брати
а давайте тещами мірятись)))) Моя дуже любить уже на повороті до села голосно крикнути: „Ой! Давай назад в город (це кілометрів з 10) я забула …………… (вписати якусь фігню) купити“
Добре, умовив. Ось тобі, "хароше і красіве", у честь свята, та враховуючи тяжку психологічну травму, яку ти отримав у крамницях (дивитися з 0.30).
взагалі то сьогодні тілько вівторок, а цицьки в нас по пятницях. а взагалі гад ти. я сам хтів це поставити а ти випередив мене. злі ви всі. от піду від вас будете ще плякати за мною.
Процес дистиляції закінчено, результат - 5 літрів високоякісної, 55% виноградної чачі Доброї ночі всім!