так стоп! кулемети, шаблюки, гвери, пістолі, гарнати, нагороди та інші відзнаки та скарби вже всі закріплені за мною. ви можете монети шукати, але не більш ніж три монетки в день. бо більш неможна, ліміт.
вот так на.. мне папка сказал , если полезешь в горы - то без шаблюки не спускайся, а тут 3 монетки по монетке, ))) а потом давай-ка еще видсоточки)))
ми ізволілі відпочивати. тобто кажучи людською мовою я спав. а от тепер приперся і буду відсоточки віджимати з того варення. я взагалі то невживаю але це справа принципова.
так оті три манетки і є ваш відсоток вже у чистому вигляді.)))) а от з шаблюкою батько схибив. там швидше братку можна знайти чи сокиру ніж шаблю. в горах з таким сутужно. в нас в степу швидше шаблюку можна знайти. отакоєот. що до багнетів то багнети теж неможна бо гостре дітям не іграшка.
І від якої такої роботи ви ізволілі? Відпочинок від відпочинку? І що це за варення там пан вождь зажилили?
від дуже важкої праці я відпочивав. від походу з дружиною по крамницям. то є дуже важка справа. а варенням я називаю отую рідину, чисту як сльоза немовляти, що крапатить невеличким але дзвінким струмочком з апарату до слоїки. бо горілка ж як ні є але вариться, а якщо вона вариться тоді що? все вірно! варення.
Приэднаюсь вид лиця Гишефтбанку.Кредитку можете получити у найблищему витдиленни.На рахунку минус миллион.
Ти ходив з дружиною по крамницях? Співчуваю. Це треба робити лиш у крайньому випадку. І бажано у кінці тижня, щоб на вихідних можна було відпочити.
от бачите як мені тєжко?! ану швидко женіть мені щось хароше та красиве. щоб я міг троха порадіти. наприклад шварцлозе, або мавзера с-96.