главное чтоб рецепт ваших лекарств содержал и грибочки и корешки разные, травичку, и тд ))) вот ща на этих выходных сделаем вылазку на 3 дня, а там глядишь всем понравится да обмозгуем следующий тур в ваши края! давно хочу))) пс: от тоді і носика примочим..) виготовляйте та по більше, щоб хватило ))))
Це ви мені як працівнику Прикарпаття обленерго кажете?Ні фіга не халявна, просто зонний лічильник і кіловат виходить по 12 коп
Так отой спиртик водицею розчинений до 45%, а сушить від кожного анкоголю якщо норми не знаєш. Підозрюю, що вони не гидують, а по просту бояться, що їм так засмакує, що вони не захочуть від Вас виїзжати. а добру людину об"їдати та опивати без уміру гріх великий бо так і з торбами можна пійти.
" Раньше я мог литр выкушать, потому что романтизьм был - закуска" - куди ж без неї, без закуски. А настоянка моя лупить у шаробан не хило
а от якби ти не камизився то мав би пд у ліпшому вигляді. ну а то що там замість люфи звичайна труба то пусте. так само і те що половини запчастин нема та кольба з совєтської пневматики. але ж ти незахотів, почав носом крутити та вередувати. а ми зі старим так старалися зараді тебе, усіх покупців матюками з тої теми понаганяли. а ти. тепер ходи без кулемета.
Вiтаю всiх зi святом Покрови,а себе ще й з днюхою.I це ж треба в такий день ще й захворiтиХоч бери й заказуй у Опришка мiкстуру
Панове! Сьогодні ж не одне свято! Покрова, День козацтва, День створення УПА, День захисника України!