Дідуган у нас один - і це ТИ А САЛА треба було раніше просити Було до обіда -а потім хутко зникло Ти ж знаєш яке воно смачне на природі,да під лопату Хоча звідки ти можеш це знати ))))))))))))))))))))))))))
І Вам здрастЄ !!! А хто казав шо я копав ??? Я САЛО на лопаті жарив Я лінивий як сто свиней вкупі шоб копати А от САЛА зжерти - я перший ))))
Мені повезло, я якраз встиг на обід і скуштував Сала. Скажу тобі пане Консерваторе - ти багато втратив
Добрий день, привезли бляху - а пані Ова у вас для чого, чайок ганяти під самоварю з патяхвоном, хай копає
Щось Консерватор результату своїх кулінарних зусиль не показує... Чи то соромно, чи то вже їсть та відірватися не може?
Я чув шо Аскобан хоче схрестити самовар з апаратом для газводи. До речі Аскобан як успіхі в цій справі ? А підсумки не забрав бо ща винен тобі 20-ку, і шоб ти мене на "счотчик" не поставив, я вирішив хай пока вони полежать у сам знаєш кого. Може згоріло поки пости тут відписував, або хтось з форумчан в двері постукав на розрекламоване ... пішов спасать запаси...
Та які зусилля ? Консерватор і кулінарія то поняття взагалі несумісні Натирив десь в тирнеті фоток і давай понти тут ганяти
Як будуть успіхи в справі схрещування - я тобі першому скажу І не треба тут мені про 20ку розказувать Скажи що забув просто
А чого воно таке чорне , шо свинка була ахвриканскої породи ? Чи згоріло трохи майже совсім, добше шо смалець хоть не загорівся , а то зовсім горе булоб.
для тих хто нє шаріт(с) повторюю.то спеції та перець. вам паневолохань повинно бути соромно що ви такий темний як АСКАБАНЧИК,а ще людям інтернета роздаєте.соромно!!!!!!
Та шо ви до нього докопалися? Сало воно й у Африці сало, але чорне. Я согодні, наприклад, взагалі варив сало. Зі спеціями. Доречі з цікавих дослідів, я у маринад м`яти дохімічив, дуже гідно вийшло. Хвотокарточок нема тому що вже нема шо фотографувати.
Вітаю! От як добре,що ти нас не забуваєш та тішиш свіжими фотами Щось тільки не второпаю-чи то не та стая,чи ви євроремонт зробили?
З св'ятом Покрови Всіх !!! За Ваше здоров'я. П.С. Пане Консерватору їжте українське , а не ахвриканське, беріть з мене приклад, сало домашнє, часних з власної грядки, ну і продукт с2н5он тоже українського виробництва
і вас теж пане волохань зі Святом а ахвриканське сало то в аскабанюрчика, а в мене сало УКРАЇНСЬКЕ!!!! смачне та корисне. доречи а чого се світлина така мала?нічого не видно.