А ну камеради є таке питання,якби вам запропонували шеврон повязаний з пошками з прибором,щоб ви на ньому хотіли бачити?
Ні, не розтлумачу, бо я вже спати лягаю. А ви собі міркуйте за архів та перебувайте в нєдоумєнії))) Добраніч.
А головне , постає питання - а на воно на ? Чи щоб міліціянтам полегшити роботу? Дурня це все. Коп справа інтимна і нема чого заявляти про це на весь світ.
Забув у лапки узяти "знак копаря". Я знаю що на авці . Зараз спробую тему знайти де знаки продавали - схожість доволі велика.
Кокарда автентична.подарунок козаків з Перемишля.Котрі кожен рік приїздять на Покрову і в Холодний Яр на вшанування козаків.
Знайшов тільки цю , але не воно http://reibert.info/threads/znak-koparja.290389/ А десь була майже повна копія.
так то взагалі романтишна пригода з адренолиновим живленням. якби ще від охоронців тікати та ще під сюркіт поліцая так то буде взагалі щось веселе та незабутнє.
Охоронців там нема, а є патрулі прикордоників, лісова страж та дякі кабанчики (але геть худі - без сала).
так ви мене ще і на полювання запрошуєте? а там можемо і реконструкцію провести. перетин кордону та бій з прикордониками та лісовою стражою контрабандістів. гадаю ви дасте у тимчасову аренду якогось з своїх гверів. я поверну та ще і додам ті що в прикордоників підберу. який романтишний вояж має бути. усі розваги скопом.
Кожного року,з'являэться хтось и пиднимаэ цю тему.Участвовав три рази.Говорили,балакали-сили та заплакали.Той з музею,за помич обицяв на новой Рик знаки вислати, але забув сказали на яркий.
Свого гвера не дам, а от копаного Ви й самі там можете собі можете там оформити(от курва, знову фото не грузяться).
Не ножиком у капсулы копирсався, а перевіряв наскільки ВОп небеспечний. Пройшла міна канал ствола чи ні. Потім обережно перевіряеться наявність самої міни. Якби це було в лісі чи полі-хрен на неї. Але це було в людини на городі на глибині 20 см. І визивати піротехніків МЧс потрібно на ВОП а не на хвіст від ВОПу , у них і так роботи хватає. Зрозумів?
тю. то тре було швидше натягади хмизу, підпалити і в людей була б у городі криниця. вони б іще і подякували салом та горілкою що не треба тепер далеко по воду ходити щоб города полити.