ну то тре обізвати їх усіх браконєрами та катюгами, бо вони рибок насильно у акваріюмах тримають та користуються тим що риби німі і неможуть всказати свій протест проти таких умов. от і жиють увесь час у рабстві. і куди ото грінпіся дивиться.
Та я ще точно там зареєструюсь і все там опишу, а то чесного збирача загублених речей мародером обізвав
В середині жовтня - сильний вітер. У нас сильний (в цю пору року - західний) вітер приносить опади. Прогноз так і показує - четвер-субота опади, з неділі - бабине літо-2.
Невдача завжди мусить бути. Щоб точно прогнозувати треба як мольфари весь час дивитися в небо. Чого я собі дозволити не можу. Тому точних і короткочасних прогнозів не даю.
То я до Вас маю проханнячко - подивіться будь ласка у сторону місцини, котра зветься Ленкниця (зі швабської сторони Bad Muskau) бо у тамошньому парку деревця маємо робити, а буки та дубочки там понад 30-ти метрові поросли.
а как же без Рапухи в акватории!!! сосед не успел сделать бассейн как жаба тут же с чумаданами притопала)))
конечно стоит! вещь отменная! не думал что даже вкусно так может готовить., и лечо и аджику в ней делали! супер
Можливо, що у польскій Ленкниці мешкають переселенці зза Бугу, котрі мешкали у Ленкниці забужанській. Там недалеко є село до котрого переселили лемків у рамках акції Вісла. А взагалі, їдучи вздовж кордону, минаєш багато понімецьких сел, котрі виглядають так само як і в 1945 році.
Ясно... А я вже грішним ділом думав, що мене "розсекретили"... У мене ж спеціальність по диплому "Лісове і садово-паркове господарство"
Перепрошую може й недоречно,але вчора був на поминках.Загину знайомий розбираючи снаряд.Громов його теж знаэ,але трубку уперто не знимаэ.Хлопци скильки ще треба смертей?Молодняк,не чипайте ото лайно!А людина була вийськовим пенсионером...............................................
От бачите якая та наша кулька земська тісна - гаду, гаду та догодалися до того, що ми бували у тій самій місцині!
Я вже якось писав, що в другій половині минулого року, хтось інтенсивно збирав всяку гадость. Куплять МД і давай тішитися "знахідкам" ........................................................
Я не тещо не чіпаю вопи , навіть боюся їх знаходити . Добрий чорний сигнал і думаєш що там за лайно .
То Вам булоб дуже цікаво поспацерувати по тім парку - внесений до забитків ЮНЕСКО https://www.google.pl/search?q=park...hannel=sb&tbm=isch&q=park+mużakowski&imgdii=_ http://www.nid.pl/pl/Informacje_ogo...niki_historii/Lista_miejsc/miejsce.php?ID=303
Що правда, то правда. Знаючи чим Ви займаєтесь, давно хотів попросити фото цікавинок, але потім вирішив не нагліти...