прошу!мені не шкода.паше шо коняка,всі..12 раундів!доброго дня всім!в нас-4+паршиводошкульний південно- східний вітер. Новини Києва - Віталій Кличко особисто контролював прибирання ... https://dt.ua/.../vitaliy-klichko-osobisto-kontrolyuvav-pribirannya-vulic-kiyeva-pid-ch... 11 груд. 2017 р. - Пізно ввечері у неділю голова КМДА Віталій Кличко вирішив особисто перевірити, як ведуться роботи по очищенню вулиць Києва від снігу. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Департамент транспортної інфраструктури КМДА. Роботою дорожників Оболонського району мер ...
відставити!то не похеншую!має бути так! Подводная лодка в степях Украины - YouTube ▶ 2:46 17 бер. 2008 р. - Автор відео Alexander Viktorov Сюжет об изобретателе-самоучке из Украины, который смастерил свою подводную лодку Видеоканал сайта "Автономка" Александра Викторова о Жизни и творчестве Подв...
а- Я,Я!куку джамбо!. Mr. President - Coco Jamboo president coco jambo, coco jambo песня ... ▶ 3:38 18 лют. 2010 р. - Автор відео Sergey Ionnikov Mr. President - Coco Jamboo president coco jambo, coco jambo песня, перевод песни coco jambo, coco jambo remix ...