Доброго Ранку,тепло і затишно на дивані біля батареї. На вулиці,якщо вірити додатку в Андроїді -17 Буду робить підйом!
Доброго ранку Блін оце фігню бачив,вибігло котеня з цеху,непонятно чого на вулицю,зверху спікірувала якась птиця совообразна,схопила котофея малолітнього і полетіла з ним в невідомому напрямку,напевно снідати
Доброго ранку. З п'ятницею будьте здорові. Не хочеться виходить з хати, бо тут тепло і затишно. А треба на працю. На дворі спекотно -16 . Ну то таке. Всім гарного дня.
Хайль, цицькомани. Мене вранці теж перестріла в паркові, але перебігала алею вдалині, прийшлось постукати волоськими горіхами об асфальт. Практично, я ті горіхи просто викинув, так що %%% не стягуються.
В7 доброго ранку !!! На дворі гарно, -6, сонця нема, вітра нема сніг не сипле -))) Отже, ранкова кава та до цицькатих справ !!!
Доброго ранку панству!Зараз показує-22,незнаю даже скільки було о сьомій,бо нехотів вилазить з під одіяла
Доброго ранку,вискочив з хатини і не помітив що -4,тепер думаю що зима знову почалась чи шо?Стою буквально перед воротами в европу,попав на перезмінку.
- Дед, а как ты с бабушкой познакомился? - По интернету. - Тогда же еще не было интернета. - Подожди, с какой конкретно бабушкой?