Мая мовила за привабливий варіант хмаринки. Контент - то є геть інше питання. В отих, про кого мовив, контент якісний (на платній підписці), однак мало цікавий. Я проплатив отой сервіс суто через розмір при мінімальній копійці. Той "терік" мені не тра. Однак тра сторонню хмаринку, для особистих потреб.
Та те шо він хоче - карту до 1860, такого мать і в природі не існує. Хіба мо карта Момблана, але вона якась безтолкова, та ше й догори ногами намальована.
Не тіко безтолкова й догори. Прив'язати до чогось не можливо. То скоріш за все суто "довідковий" варіант. Врахуйте час створення карти. Втоді +/- 500 км. - то не відстань.
Щось скромно. Я думав, треба поміняти на гарну старовинну лампу, а її відправити найкращій, найдобрішій, найрозумнішій і найщедрішій людині на світі. Спойлер А перед відправкою кувадликом, кувадликом!!!
зато скоро перера хую ть пенсії в сторону збільшення і заживемо як всі цівілізовані євреї та пільги ніякі більше не будуть потрібні , ось як буде ... скоро , колись, може, наполовину ...
або Всеволод якщо то печатка і його зображення зустрічаються набагато частіше(якщо мій склероз не шуткує).
За що? За те, що назвав тебе "найкращій, найдобрішій, найрозумнішій і найщедрішій людині на світі"? Добре, більше не буду. Може і так.