ще трохи такої марозної погоди та дриману на Гаваї, там і музіка і дівчата смуглянки гарні, а головне тепло ))) з вечором всіх!!!
Доброго вечора! Погода сьогодні радує: -4 , +5, -1. Теплі схили вже оголились. Ще таких днів два і можна вирушати на пошуки скарбів.
в нас зараз -13. а ще на міському сайті, головнокомандуючий попередив що із-за многомільйоних боргів на днях відру-блять центр.опалення! ото буде жоперс! а я тим часом готую всі кімнати та будки, клfдовки і сусеки? дах,льох, курник)))))) навіть ящики з-піl тв, унітазів - утеплюю їх піноплаштом та буду здавати все це в аренду замерзаючим))))
А мені єлектрики бамажку принесли з рахунками за єлекроенергию...так от пільги по УБД скоротили було на місяць 95грн. а зробили 65.50.... Позвонив у РЕС, кажуть ми тут ні до чого, прийшло розпорядження з собесу, позвонив до собесу кажуть ми тут ні до чого прийшло розпорядження урезать пільги УБДешникам.....оттакамуйнямалята...
була в мене подібна ситуація до Вашої,-минулий місяць заплатив за світло поштарці і шо ви думаєте,-прийшов цетлик з боргом минулого місяця,а потім ше і дядько той шо провіряє лічильники із попередженням до мене
Пане Касіо, глянте що твориться, конкуруюча фірма: https://reibert.info/threads/ischu-...-kirovogradskoj-oblasti.974365/#post-10698393
Товариство можливо з вами розберемось з знайденою печаткою. бо на ФБ сказали що зображена тамга і все. а воно то кортить знати більше
Ні. Не помиляється камрад. Просто хмаринка має бути або власною, або не безкоштовною щонайменш. За нагоди пропіарю колишніх ex.ua, всім відомих. Тепер вони клонувались у fex.net. На жаль - такі почали отих умов щодо права власності на різні там хфільми дотримуватись , та стали ну зовсім не халявними. Хоча й ціни "не гнуть", знать братні %% такі не сплачують Їхня річна підписка на хмаринку 1 терабайт геть гарна по копійці. Правда отиї їхні "сінхронізатори" - повний непотріб. Всім добра. Що було з погодою - мало помітив. Днем з дахів крапотіло, а зрання не було холодно. Сракопад продовжується.