Діду не бурчіть,а копайте танку,тільки дивіться щоб не прибігла пяна внучка з німецькими танкістами Якшо буде важко то прикупіть отакого ескаватора,на дровах,бо бінзін подорожчав
хоч не безкоштовно поради роздавали? бо в нас вже є тут один дєятєль, вічно притупотить, надає безкоштовних порад і цим увесь гешефт перебиває. це я про Зільйонава кажу
а от щоб не було всього такого, тре фото-відео скарби дублювати на хмаринку, туди пан К зі своїми %-ми ще не дістався _))))
зельоний то індивидум , шо не по його то всьо непавильно . совєти як і матеріальні цінності деколи роздаю забезплатно , як ностальгія нахлине . а в основном за грубі гроші . правда кліенти чогось їх жмуть ..
Той мультик під узвар прущий то саме воно! А потім в ліс на коп і МД з лопатою не брати,на нюх брати та руками копати
і шо , я вже відихнув , набрався .... сил , вкреп в руках , понавідповідав всяко цікаво . а де всі пропали , даже лайків нема
сотку під бутрик цмулять,а я на працю зараз буду телепортувптись,а хто в болоті танку на брухт зубилом цюкає
мало би бути всю тихенько , кулемети окремо ,гасові лямпи також , ну а там сомики та внучки окремо , ато набіжать ...
всьо , вже почті напалив , в бутлика дно якесь не гарне , не наростае ,мабуть скоро буду досипати ...