мг!рубль константина.доброго ранку Україна!Бандерштадт+-0+повна фігня з хмарами/певно буде лити/.збираюсь на добу.відірвав хвилинку на привітатися.
а....дивіться-володар кільця/МОЄ!!!!!ЗОЛОТЦЕ!!!!/.людська натура-МОЄЄЄЄЄ!!!!/.якшо брешу-киньте кулеметом.трьома.краще 4.три в відсотки.один собі лишу/раптом відсотки гройсман збільшить/
я хотів ліхтарі та кулемети з танка, ну мо ісь сувеніри. а танк як танк мені нетреба, в мене оно вже є та і той за двором стоїть бо у дворі місця мало. і копати танк з тобою і копати танк з якимсь лівим пасажиром це дав великі різниці. отакоєот
та ну його .. ніс на вулицю випихати)) краще у пічі посидіть, полежать, попоїсти... тим паче кажуть по вулиці Кір швендяє дуже злий)))
101% + 10% бонусних що опа залишиться девствіно чиста, за руки негарантую, ви ж оберіг будете тримати навідбиватись
Вітаю панство з рибним днем! Сонячно, морозно, гарно. Робочий тиждень йде до кінця. Бо ти думаєш, що я буду копати, а ти тільки ліхтарі з відвалу вигрібати?
нема в корзині, вчора перевірив на вірусню, пише лише 4 вредоносні сайти були але заблоковані, наче все гуд! десь восени кидав сюди пару фот після БустСпідом і Ніндзею чистив компа, на двойні файли, мусор, тимчасові файли - оце думаю, немогли ті програмулини щось наробити? -бо якось в тій папці , є папки по єтапах - так от якось через одну папки порожні! я в шоці.... он бачите, деякі папки просто пусті, а в деяких залишелось по декілька фото! злий шо капець! http://prntscr.com/i5a844
якась вона не така . он сідниці чимось облипли ... я вже дома , нога болить ,пью сто гам і закусюю салакою , з рибним днем вгадав ... у нас десь -7-8 градусів . жити можна . оце зараз наїмся перекину ще один келішок та мабуть спати потелепаю ...
В7 доброго ранку !!! В нас знов снігом притрусило, аж 3 см накашляло -))) Пінтура не така жорстка, як подекуди, бо заводи місто опалюють зовні _)))), -4 ранком було. Отже, ранкова кава та до рибних справ !!!