Гевальд!!!! ой лишенько! щойно поліз у архив фоток будівництва хатки, там всі різновиди робіт по папках - а половина папок порожні - фото зникли, як так? і де їх шукати???? ой ой ой, що робити, там все дуже гарно та поєтапно заснімковано було!
Ні камраде,я зовсім інша людина і не маю права ні морального ні юридичного,чогось комусь пояснювати. На мій погляд, то люди мають бути вільними і не жити в тюрьмі яку до якоїсь території вяжуть. Ми всі люди однієї великої плоскої Землі і те що нас стережуть за колючкою,з автоматами і собаками !!! Сплять тупі зомбарі і не розуміють всієї правди,але те що кожного стережуть як того барана-раба це факт.
робіть пошук по всьому копму за розширенням, думаю у Вас вони всі *.jpg або *.jpeg , ну а потім довго перебирайте, бо результат буде ну дууже багато зображень
Або то у Вас "з руками" щось не добре" сталосі, або жорсткий диск "не витримав лихої долі". В обох випадках - шукайте (кажуть, що гарно приманюють пивом. не вірте, бо я на пиво не реагую від слова "зовсім" ) адекватного ІТ-шника. Бо проблема мо бути як і "в прокладці між стільцем та клавіатурою", так і у фізичному зносі жорсткого диска. Ще й "радісті" можуть додати "форточки", бо крепко сумніваюсі що у Вас лінукс, а отії "форточки" на віртуальній машині задля наподивитись, чи то щось понакнопати у "блуднях".
Що є,то є. На Закарпаття дорогу зиобили,на Коломию теж,і далі,Косів і до Буківця.Там до Опришка лишається 10км. поганої. Якщо з другої до нього(з Ворохти) то там км.20-30 повної жопи.
віря впіймав. треба шамана кликати щоб обряд провів. якщо усе буде добре то світлини востановляться. таке буває
Сусіда, думаєте шо світлини пішли до сінагого на ВерхнєБиківській? І повернуться тіко після сплати %?
Ми собі тихесенько припройшлись, забрали шо тра Ви головне коли за сарай зайдете, «по маленькому», то обережніше
та то самольот тільки хворенький бо ніяк не злетить , бідненький товчеться писком в палимаки та каменюки а відірватись від землі так і не спромігся
Юра, згоден з тобою повністю! Оце недавно зробив на свою «клуню» страховку 850 грн, + 710 грн техогляд, бо вантажний Спринтер на спарці... 50€ А той хто їздить на євробляхах, купив за 500-700$ зламка, і відповідальності в нього ніякої.... збив людину , кинув автівку і втік
Я то теж зрозумів,коли по справах був в одній військовій частині і стояв спиною до самого КПП,чую хтось говорить: -Дневальний заклич такого там сякого,солдат питає,хто кличе,а то чучело в гражданці каже,що отець Дмитро!.... Гонець ушуршав на пошук того майора,а це ряжене говорить! -Бл*ть,щось в боці закололо..... Я повернувся і воно побачило мене, впізнало і каже мені,а ви що тут робите? Я був в формі військовій ,але воно знало,що я там не служу і вело себе як вело. Так що ці ряжені дегенерати не варті і копійки. Кожному приймати своє рішення. А воно купило вже три квартири і ставить хату під Черніговом. І надалі розводить людей в церкві.
ану халамидники зізнавайтесь хто з вас до мене новачка направив щоб він мене своїм затопленим у болоті "танком" задовбував. гаявасуважнопитаю
Це якого? Того, що недавно тему створював? Якщо того, то не знаю. Тему почитай уважно, і повністю. А то ти не бачиш половини повідомлень, а потім не розумієш, що відбувається. А взагалі, ти ж хотів танк в болоті. І плювався, коли я відмовився по нього їхати. То тепер маєш реальний шанс. Хватай його! Тим більше, як ти писав, все підмерзло, і можна легко дістатися до самої башти.
За тиждень перед новим роком був у Ваших краях, їздив у Річку Косівського району. Рівне—Дубно шикарна траса, Дубно-Кременець- Тернопіль-Франківськ - так-сяк, від Франківська до Коломиї також непогана дорога.
Вітаю . вчора на вечір почав тиснути мороз . як раз я на чергування добирався . щьо там зараз коїться не знаю . вчора з ранку вже майже перестала боліти нога то я поперся шось біля будинку зробити . вже в трете розтягнув ногу . чекаю шьоб здати зміну тай додому . хай дружина шпігне в сраку уколом щьоб поспав трохи . дорогу дійсно роблять . внас до Чернівців і до Сокирян поклалі гарній асвальт лиш біда щьо шматками . може в цьому році зроблять всю дорогу гарною ... таких зо дві жужи на місто то перехожі боялися б по тротуарах ходити ...
Пане Сер. То ви десь біля Сокиряни мешкаєте,зі мною з кельменців служили кілька хлопців,Ткач Іван(рижий),Чекмак Іван,і Нікоферук здається Олексій... Чи не пересікались ви з ними.