Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Не заклав, а віддав. Гроші за резерв списуються в момент виставлення лоту, і поверненю не підлягають, навіть якщо лот не продався...:)...

corbie, Topaz81 та hudojnikhg9612 подобається це.
    1. (в наявності 2 шт.)
      Підсумок утилітарний, він же «сухарка», Від Шведського контрактного розвантажувального жилета Strids...
      750 грн.
    2. Унивесальная поясная система. Ремень и две набедренные платформы (кобура и магазинные подсумки) Олив...
      450 грн.
    3. (в наявності 29 шт.)
      Підсумки сумісні з АКМ/АК-74/М16/РПК На передній і задній панелях підсумка розміщена система molle,...
      250 грн.
    4. Нове, не викорстовулась.
      1 грн.
    5. Призначений для зберігання предметів особистої гігієни та мінімального комплекту повсякденної космет...
      900 грн.
  2. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

мочілово намічається ? ото правільно - най там поліцісти завалять з пів сотні любителів халявного бляховозу , а чи правільно то шо люди все життя збирають на "славутку" - а інші за дві пенсії привозять аудібеемве з іностранщини ... нєсправідліво - нада всім платить государству й не намагатись жити як куркулі !!!

ejnalej, Бек, hudojnikhg9612 та ще 1-му подобається це.
  3. 5нива5

5нива5 Oberst

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1131
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    2.066
    Повідомлення:
    3.586
    Адреса:
    Волинь
    Добре що гроші пропадають у них. Я вже два рази вигравав лот, а він не мій, бо резрвну ціну не перебило. А за ставу що робив гроші тю тю. Я ніколи не ставлю резервну ціну, ставлю мінімальну ціну за яку згідний продать.

cer, ejnalej, NIA та 7 іншим подобається це.
  4. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    :beer:

cer, ejnalej та Саня ZP.UA подобається це.
  5. Flat Earth

Flat Earth Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Федеративные Штаты Микронезии
    Незнаю,але з людей деруть в три дорога,на мій погляд відмінити цю скажену растаможку і мацкальського автопрому в Україні можна буде побачити тільки на складах де метал приймають.А люди ввезуть ауді 4Х4 з шкіряни салоном за 3000 баксів і раді будуть.
    Але це моє бачення,а зашквар буде,то на відео зніму і Вам покажу,може,як буду в тіх краях.

cer, ejnalej, NIA та 10 іншим подобається це.
  6. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Та не тре там нічого уводити, як і у нас.
    Якшо ви пане К напишете при реєстрації у нас на ауці у номері картки всі нулі і в прізвищі напишете - Заклунський, ім'я - К, по батькові - Відсоткович. То шо думаєте продаван вам по таким реквізитам вишле, чи в лічку напише і спитає ваші реквізити?
    Я при реєстрації на нашому ауці приблизно так написав у тих даних де ПІБ та номер карти, на віоліті шоб зареєструватися тіко емейл треба і всі діла.

cer, ejnalej, NIA та 9 іншим подобається це.
  7. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Де такі ціни?

cer, Unnamed Player, Flat Earth та 5 іншим подобається це.
  8. Lakki

Lakki Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    113
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    224
    Повідомлення:
    2.597
    Адреса:
    УкраЇна
    Вітаю панство!
    Тут справа навіть не в тому,хто скільки заплатив.
    Ось на днях,якийсь поц на польских бляхах збив дівчинку на переході,та почав тікати.
    Перехожі спробували спинити,той збив ще чоловіка і накивав п'ятами.
    Якщо не сам пригнав,а купив через треті руки,то кого і де зараз шукати?:mad::mad::mad:

cer, ejnalej, Unnamed Player та 11 іншим подобається це.
  9. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    та Ви там ходіть проміж рядів страйкарів і розказуйте шо скоро правітєльство введе смертну казнь і тих хто не сплатив більше трьох неоподаткованих мінімумів податків будуть розстрілювать , а Ви тіпа ведете відеофіксацію аби потім на суді можна було пред'яви робити - такса за нігатів сто ойрів , половину виторгу кинете мені на картку (ну можна відсотків сорок бо таки на морозі будете ґешефтить) . А як тоді бути з мільйоном власників жигулів різних моделів шо таки купили вже за страшні гроші - нехай перегонщики виплачують кожному в кого техпаспорт на ВАЗ ???

Unnamed Player, Flat Earth, G613D та 5 іншим подобається це.
  10. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    191
    Лоти
      на продажу:
    12
      продані:
    386
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    ото Ви не знаєте ... але ЗАЗ 965 за такі гроші новий не купите ...

Flat Earth, G613D, hudojnikhg9612 та ще 1-му подобається це.
  11. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    За такі гроші сенсовної Ауді 4х4 та шкіряним салоном не купите (https://allegro.pl/kategoria/osobowe-audi-4031?order=m&price_from=10000&price_to=10000&naped=4x4) - це міцно виескплуатовані машини на котрих страх їздити.

cer, Unnamed Player, G613D та 4 іншим подобається це.
  12. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    я не жартую і відповідально переконливо кажу - яйця відривати тим баригам-перегонщикам бо крім смути та ухиляння від податків вони нічого доброго не роблять . Пригнати якісне свіженьке легальне авто з європи коштує не так вже й дешево - я сам це робив та був у тих європах та бачив по чім там те залізяччя . То ж "халява" занедорого - то для лоха колхозніка , для перепродавана таку автівку гнати не вигідно бо коштуватиме дорого . Для себе - то інша справа , можна купити дешевше чим в Україні та погімороїтись три-чотири доби , але чи багато мають 5-7 тисяч євро та 1000 на дорогу і в результаті приїхати на якомусь кіа чи шкоді ??? Так шо всі "майдани" євробляхарів - то ошуканство або відверте шахрайство з напівлегальними або відверто кримінальними автомобілями й карати їх треба прямо на місці при виявленні бо їх дійсно як гівна назаїхало в україну і криміналітету з них відсотків 99 . В нас тож збили тітку коло автовокзалу , люди бачили як там за кермом сиділо чмо років пятнадцяти п'янюче з дівахою , розчавило таз та кістки ніг , жінка через добу померла , машину навіть ніхто шукати не буде бо номера незрозумілоєвропейські і воно поїхало собі в невідомому напрямку . Циганви на євробляхах повно , роблять бєспрєдєл , донєцкіє тож сама херня ... Рвати їх на часті треба , а не сочуствувать та одобрямс жигулігавно государствомонополіст ... Ось вам для прикладу беха занедорого з європи , брав за 1400 єврів , металобрухт хоч і находусєлпоєхал , фарбована , бита , гнила, коробка та двигло шлак - але приїхала , пофарбувалась, губи та салон відмили , двигун аерозолями обробили й за 3200 продалась , через чотири місяці здохна навіки й продана на розборку новим "счастлівим" хазяїном за штуку ...

IMG_20151117_124217.jpg

cer, Unnamed Player, Lakki та 8 іншим подобається це.
  13. Topaz81

Topaz81 General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    100
    Лоти
      на продажу:
    15
      продані:
    241
    Повідомлення:
    5.691
    Адреса:
    Ненька Україна
    О а в нас в городі батюшка на євробляхах їздить тож я думаю батюшку на дорозі паліцейським гріх зупиняти, свята душа:oops:

cer, Flat Earth, NIA та 8 іншим подобається це.
  14. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    У нас теж. Але в нього і паспорт молдовський. :confused::)

cer, NIA, Unnamed Player та 8 іншим подобається це.
  15. гринго80

гринго80 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    4.854
    Адреса:
    Слобожанщина.
    Як не дивно в нас теж батюшка на Х5 Бехі розсікає :D з польськими номерами,а сам з Західної.

cer, NIA, Unnamed Player та 7 іншим подобається це.
  16. Flat Earth

Flat Earth Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Та сама пшеляндія.

cer подобається це.
  17. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212

ага, осиновий кіл виварений в грибному відварі 100% результат.:beer:

cer, Unnamed Player, hudojnikhg9612 та 5 іншим подобається це.
  18. Flat Earth

Flat Earth Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Хто Вам сказав шо воно батюшка?
    Сере,сцить,пердить,людей дурить і користає,продає Бога.
    Уёб*к він,а не батюшка.
    Тільки зомбі тупі і не розуміють,що це все хуцпа,а коли людям навязували ці еврейські казочки,то Дніпро було червоним від крові,тих хто вірив в іншу казочку.

cer, Саня ZP.UA, Unnamed Player та ще 1-му подобається це.
  19. Flat Earth

Flat Earth Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Topaz81 подобається це.
  20. Topaz81

Topaz81 General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    100
    Лоти
      на продажу:
    15
      продані:
    241
    Повідомлення:
    5.691
    Адреса:
    Ненька Україна
    cer, NIA, Саня ZP.UA та 6 іншим подобається це.
  21. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    а хто такі ті попи ??? самі перші бариги бо напівлегально (ми ж не знаємо чи Бог їм то всьо дозволив чи генерально передоручив) перепродують послуги Божі , тож на таких же напівлегальний колісницях і виписдовують проміж пастви ... я вже розповідав панству про попа шо їхав до мого кума з пєвчіми бабами аби відспівувати покійногго його батька - віз ту свиту я своїм авто і через дорогу перебінав собака , я протупив та гепнув того песа фарою , фара репнула й того ж моменту піп загорлав "й..птвоюмать!!!" ... я від ох..уіванія на реакцію батюшки мало з дороги в стовп не злетів , очі вирячів на нього й в ступорі пробурмотів щось накшталт того шо ми ж ідемо покійника в останню путь , а ви таке кажете . Батюшка навіть не мигнув оком та й каже " ото ж відіш какая х..ня , мнє друзья падарили новую актавію і на дарогу вилєтєл індюк - разбіл мнє бампєр , пацарапал капот , точно как тібє етат пьосс ..." Той ущербний піп навіть не допер шо я був ошелешений не від того шо собака гепнувся в фару , а від його словесної реакції на то всьо . Стоїмо на узбіччі , переварюю ситуацію , а головна пєвча бабисько таке смердюче та товстелезне каже :" шо стоїш , давай паняй швиденько бо в нас ще два мертвяка отпівать нада " , тоді я вже не вимовив ані слова за весь той день і остаточно крепко засумлівався в лєгітімності цих попів що й по сей день о здравії моляться за гундявого всіярусіУкраїни , хоча мій Батько в то всьо вірив та вважав їх намісниками Господніми . Знаю щоправда одного єдного батюшку йому років триццять з гаком , має двоє чи троє діток , бідує вся його сім'я але канони церковні виконує справно , за охрещення діток не бере грошей а хто шо дасть на храм , з бідних сімей за відспівування грошей не бере вобще хоча читає десь до години сам без пєвчої , їде на своїй "дев'ятці" на цвинтар і ще й підвозить тих хто немічний іти пішки , кажуть люди шо за всю його каденцію близько десяти років не бачили його напідпитку хоча й говорить теж російською а на стовпі коло церкви український прапор висів найдовше чим коло місцевої мерії (зараз стало не модно і не висять майже нігде - лише коли начальство міняється та приїздять якісь гості з губернії то вивішують , а кажуть шо то всьо діють за конституцією бо там написано шо державного прапора можна вивішувати тільки на державні свята та на панихиду за порошенком) .

cer, Flat Earth, Unnamed Player та 6 іншим подобається це.
  22. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    А наш древньою копійкою їздить, може тому, що з Київського патріархату?

cer, Саня ZP.UA, Unnamed Player та 3 іншим подобається це.
  23. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    G613D, cer, Саня ZP.UA та 5 іншим подобається це.
  24. Topaz81

Topaz81 General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    100
    Лоти
      на продажу:
    15
      продані:
    241
    Повідомлення:
    5.691
    Адреса:
    Ненька Україна
    Оце і не знав би що в нас в країні дороги такі прям відремонтовані:mad::confused:

G613D, cer та hudojnikhg9612 подобається це.
  25. Topaz81

Topaz81 General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    100
    Лоти
      на продажу:
    15
      продані:
    241
    Повідомлення:
    5.691
    Адреса:
    Ненька Україна
    G613D, cer, Unnamed Player та 4 іншим подобається це.