Я там двічі продавав, обидва рази з якимись глюками. Але знаю що поставити резервну ціну можна лише при наявності достаніх коштів на рахунку — 2% від резервної ціни. Гроші не повертаються. Короч обдиралівка, Пану К% ще вчитися ))
Вітаю товариство! Що тут чутно? Усі були були гречні? Чи пан % вас не кривдить? А оце такий собі лінк - щоб вам не було смутно у довгі зимові вечори: http://www.pure-t.ru/2018/01/24/советская-эротическая-азбука-1931-года-т/2/
є ні, таких як там гешефтів ніц нема! копаеш собі, а хробачків та всяких гусенів, тарганів, жабів земляних,хрущів до коробочки - а потім на ринок і обмінюеш ту гидоту на гарні купюри))) авикажите)))
Та нє, не вантажив, а сидів над тими паперами. Оце тіко сьогодні трохи розгрібся та навів порядки на столі, повикидав все непотрібне а подальшій роботі.
Не тільки часника, ще трохи перцю, посоліть, або аджикою намастіть і беріть із собою пляшку. Будете закускою
Припхався і я на квартиру (тимчасову)... Їздив сьогодні до кордону польськего,от я Вам скажу кіно бачив,таке цікаве,що машини практично всі на польській реестрації. Тут зашквар 27.01.2018 з блокуванням доріг намітили,то копи з автоматами та в броніках на дорогах труть. Одним словом як хто хоче за кордон,то або літаком,або руліть до 27-го.
то у вас там двигло з мацациклі чи з самохідного харківського шассіка - чи мо таки вперли Д-144 з ліпєцького ровєра ?