от жеж перебирав свої копійки і знайшов ось таку , не потраплялась раніше ... підскажіть щьо за монеТТа ?
я ото непойняв, тобто незрозумів. шо оце зара було, це що наїзд чи як те розуміти. гаявасуважнопитаю от переведу вас на тариф святковий будете потім знати як на маленьких наїзджати. отакоєот
наскільки я знаю фіолетовий, продавець по-любому має виплатити відсотки з резервної ціни, чи я помиляюся?
та отож. тре було спочатку трахтора відкопувати а вже ним потім і сніг повигортати з двору на вулицю. і красиво теє все скласти гарною гіркою посеред шляху. щоб не обминули. а треба комусь проїхати то він вам сплатив і ви відгорнули сніг а як проїхала автівка знов нагорнули. гарний гешефт на майже пустому місці. отакоєот
Все під контролем! Я ж кажу як тількі руки дійдуть! Бо сніг чекати не буде....На той тиждень вже +5 і дощ...може навіть і плавзасоби знадобляться.
так шо там гудзика забираете чи ні ? я ще якихось докину бо вже того копанного за 10 років назбиралось . треба потроху роздавати ...
так це добре. будуть приходити у вечорі на танці а як додому будуть йти то заразом і пошту та пенсії поразносять
дуже полюбляю золоті та срібні монети та різну ювелірку дорогу . недорогої не прелагать бо вже маю троха ...