А де ж їще?Та у гваліхве такі кішені,що може ще сотня-друга набоів до всього вище перерахованного влізти.
Якщо так,то треба негайно позбутися того жилета! От уявіть - у Консерватора у кожній кишені шмат сала, а ну як унюхають десь у горах кабани та прийдуть спитати за своїх загиблих наглою смертю родичів...
щось тема на змій перейшла,а це є негарно.от я і вирішив її апнути. тимбільш що завтра свято велике,козацький день та день заснування УПА отже треба відсвяткувати. а яке святкування та без сала, тим більш смачненького чогось душа просила увесь тиждень, але не вистачало часу. от я і вирішив запекти трошки сала, та викласти звіт сюди. мо кому у пригоді стане тай по дражнити ЄГО ВЄліко КУРКУЛЬСТВО пана АСККАБАНА Таврічіского теж треба.
Салам алєйкум шановне панство, вітаю всіх!!! Лишень зліз з гір і вирішив подражнити вас фотками, як справжня черства людина
отже беремо маленький шматочок сала, ну щоб раз попоїсти))))та не обжерится. кладемо його на фольгу, посипаємо перцем, приправами, сіллю, з верху троха часнику і ретельно загортаемо у фольгу. пишу це бо мо кому знадобиться рецепт.
ВСЬО! тепер залишилось тілько запалити люльку, та чекати сьорбаючи гарячу каву. хвилин через 40, чи через годину буде всьо готове.
бо тут є ті хто нє шаріт(с) їдьте скоріш, бо сало вже закінчується. та звідкіль в тої миші сало візьметься, та ще і таке!))))))))))))))) а люльку при всій повазі не дам. бо якось інша люлька потрапила до чужих рук, зламали((((((((((((((((((
і тобі не кашляти.хтивий дідуган сало ще не їмо, бо нама сала((((( вишли нам хочь трошки, ми хочь смак того сала згадаємо.