то восьмйорку якийсь шарко загубив , а клепка випала з якогось трахтора чи грейдора ... таки чуваки втрачають чусство реальності . В мене ще є цвяхи (два)старовинні шо на них кажуть "дядики" , є коловорот шо дірки вертіти , є старюче кручене в кузні сверло і підкова кінська гіржава (три) - мо написати шо то з махновських позицій та на укцьйон виставити ?
Отож і я про то. Доречі, сьогодні був для мене трохи вдалий, а разом з тим не зовсім вдалий день. По-перше приїхав на одну скупку, і вгледів там каску совєцкого пожарніка, то могорич за те що хлопці її знайшли, став мені дорожче ніж вона вартує на аукціоні. (Літра, курка гриль, соління, КакаКола на запивон і пачка цигарок) = приблизно 400 грн, а каска біля 300-350. ......Але, тадаамммм!!!!! Бонусом прийла кєрасінова лямпа!!!! Завтра зроблю хфото
бачив виступ вуличних артистів (оказались педиками чи трансвіздітами) - так вони сідали верхи ось на цю лампу й імітували з нею статевий акт , хотів вфоткать - каже давай дваццять євро так я саму лампу счьолкнув спецом для Консерватора аби він знав шо інколи з лампами витворяють
так це шо, пану К всю ніч чекати та не спати ?!? негайно біжить та світлографуйте тую капосну лямпу та виставляйте в тему -)))
чого це завтра? робіть сьогодні! ТЕРМІНОВО! з.і. телехвона можна на 5 хвилин на зарядку поставити та зазнімкувати і світлини скинути сюди
Привіт камради! Зима,сніг,мороз .... Фотки з копів просто шедевральні.Сижу за кампом втикаю Перелопатив наші монетоси,думаю,чому раніше здавав на розмін ...? Але Зима,сніг,мороз... по копійці нашкріб штук парочку
Та не злий. Просто практичний, та ще й трішечки досвідчений. А про нумізматику, та "доповнювати каталоги" - то не до мя. Бо не маю вагомих здобутків копом, чи іншим знаряддям. І не є фанатом-колекціонером. Просто - подобається ця копарська справа, особливо по монетто Нічого вагомого не знаходив, та й "копарь" не крепко давній. Однак мені до вподоби, коли надибав чи то "сільпо" давнє, чи то корчму, й тихенько "шарами" відкопуєш різну дрібню. Та "читаєш" що там було. Десь так.
так треба придумати легенду - то тіпа Ромель примусив німацькі танкєтки возити з собою по відру вісьмьорок для ремонту гусениць після ахриканської кампанії
Ні, то до археологів (не плутати з архєолухами). А ні мій МД, а ні моя сапатка лапьорная, навтуди "не світять".
Вітаю , ходив до гаражу на свій лабораторний градуснік дивитися , - 6,5 . а ті брехуни з сіноптіка та гісметео казали щьо має бути - 25
Дивиться на Погода Аэропорт Хотин -правдива на 2 суток у перед.http://www.meteonovosti.ru/index1.php?code=28&value=33547