не до хулэри а за зарплатню , вже приперся додому . буду їсти та за одно пити сто грам , мабудь дуже зморився ...
то країна Букрина Фасо - там золота скрізь повно і бува шо лежить прямо на поверхні , от той єврей і ходить собі та збирає . А ще там повно протипіхотних мін і в пошуках золота можна втрапити в халепу - тож прибор в нього лупить відразу двох зайців
в мене зараз - 11,але термометр висить біля вікна на кухню і в затишку,то можить і брехать на пару гр.
та якого кулішика ???!!! То нічна ваза для поссяти-посрати в багатіів раніше коло кроваті ставилась , ось Вам наподивитись на той "кулішик"
На синоптику отаке малюють на тиждень Нехай краще поволі підтає, бо раптовий плюс приведе до біди, снігу такого давно не пам"ятаю.
ШаломАлейкумДобрийВечір)))) сьо черті потягнули відморозити все що можна))) тож до обід закацюб, але після обіда вже морозець спав і ходити стало легше! але снігу см 15 насипало, тож від гарних знахідок катуха була ще дальше! МарленЗона не буде, бо пальці ітак мерзли,фотік не витягував... трохи советів, деньга, та підкови чобіт. та з татарської невеличкої коняки. і все. на виході із від туди)) на перетоптаному місці, хз як, із-під снігу крутив мені дулі судячи по усьому Солід Кристини. якраз тих часів як тре 16.... Хто в курсі підскажіть Солід чи ні? хоч дід сьо і заморозив, але я вже десь зовсім поруч від скарбів своїх)))) "будем искать" )))
Ні не те. А те де уряд розстріляли к іпеням, і досі живуть без всяких правителів, ото тільки оон їм життя не дає, бо як же це люди без правителів живуть
в мене вже солід, шилінг, полторак є! шукаю далі всю купу))) кіло 30-50 сріблом))) % то само собою, сьо як дурень до обід вирішив із срульом та на СЛ настройці по бігать, вже почав придивлятись гарного дуба))))) потім пообідав, подобрішав та поставив шарпшутера і діло пішло ....))) пс: срібло не продаю. збираю на сплату відсотків)))
Може кому треба?? https://reibert.info/lots/skazanija-o-naselennyx-mestnostjax-kievskoj-gubernii-l-poxilevich.233264/