Та нормально, хай комунальники хоч раз на 20 років нагнуться, та й за снігом особисто я вже скучів, а самому кидати - так фізкультура не завадить. І так, як у пустелі скоро будемо жити! Сніг тіки по телевізору бачили , моя мала так точно за свої 4 роки стіки снігу вперше бачить і хто зна коли наступний!
так всі і здали посадки.а потім .як в платіжках-РЕКОМЕНДОВАНО ДО СПЛАТИ-/за зимовий !не викопаний хабар!!!!....% ПАНУ...К?.бліть!скувапалайтитьйогонетудимамаміа!а така схема була!
такі да!ребе сказал- Азаров: Треба брати лопату і годувати свою ... - YouTube ▶ 0:16 13 квіт. 2011 р. - Автор відео 24 Канал "Чому підзабуті традиційні українські ... Повний текст новини: http://24tv.ua/news/5/91/85665....х курва накопавсь.та то таке...за ним вже наші..поїхали.бо єдин-домахавсі/тапки при балконі/,втори-докотавсі-в Байкалі/.ООО!одного забувім-допиздів....ся в ООН!!Бог-не фраєр..
а як тут буть не злим як снігу отакички навалило,вдітий не по хвормі,лопата негодиться... доброго дня панству!знов інтернету небуло цілий день,тільки зявився,зато дороги прочищають сьогодні так наче весь район до нас кинувся на допомогу,де вони раніше були
пане!!!!ото підіть в...,.Західна Україна/тему/ комрад взяв/.ото буде баз ох!казав мені Езоп-Я Ю Є!!!!!якше Ваша ласка-гляньте- rondonOberfeldwebel Повідомлення: 652 Адреса: Бушковичі Вот така знахідка ( підкажіть по ній ) З повагою, rondon. .можна і....
То шо,котові можна а мені ні Хтів би я бачити цей процес як мій сусіда після ста грам закусюючи сасльиком вурчить та нявкає,а котяра в чей час шипить та намагається відібрати
та тут чотирі фури було загрузло,їхали по збіжжя до нас на фірму,то мабуть шеф дав наганяя і всі митнулися бігом горнуть трасу
То це хоч чугунійовий каструль,а я такого девайса як показав копав майже з метрової глибини,в корінні,думав залізна шапка
Так прогорнули дорогу шо аж нова пошта осьо тількищо проїхала,мабуть хтось замовив до хати А мороз бере