да нє-то жестяк!краще- тупая блондинка за рулем - YouTube ▶ 4:34 26 черв. 2012 р. - Автор відео BorysLife Блондинка жутко тупит на конкурсе красоты - Duration: 1:37. ТупаяБлондинка 646,524 views · 1:37 · БОГИНЯ НА ДОРОГЕ// БЕРЕГИТЕСЬ БАБАЗА РУЛЕМ ...
Славянск, Донецкая область. Не убирают ничего. Краматорск немного лучше. Лиман - просто стоит. Грейдеры откапывают Тіки річ то ніфіга не звичайна для сходу. На моєму віці таке лише за совка пам"ятаю!
ІПАТЬ!!!!А МУЗЕЙ БУРШТИНУ???.МОТОПОМП.ПРАДАЖНИХ ДЕПУТЯТІВ?МЯНТІВ???НЕ ВИЯВИЛИ?????ЗЕМЛЕРОЙОК ЙООООООй!просто тре відкатати увагу від бурштину і ...а нарката.а ...про шо то промова. то шоб камбайнєр...???соррі Зображення для запиту снігоприбиральна машина Більше зображень для запита снігоприбиральна машинаПовідомити про зображення.пана в кущах не пере...вигорнув через шнек.
ой я Вас прошу!нє шуршітє мнє етот гідраміцєнтр.ето ж зіма!а дарожнікі нєвкурсах,що сєгодня будєт.!пі.......,знійше!!!буде????? Воплі Відоплясова - ВЕСНА - YouTube ▶ 3:40 24 бер. 2009 р. - Автор відео Vopli Vidopliassova / Воплі Відоплясова Самая знаменитая песня группы Вопли Видоплясова, клип ВЕСНА! Исполняет Олег Скрипка! Скачать клип весна: http://www.vopli.com.ua/#!video/cwad Текст песни Воп......а вони-скажуть..небувалі опади в Україні спричинили підтоплення міст!/якшо я збрехав-ну то капець.капець через е/
До речі в 15 році я на свята застряг теж в районі запорізько-дніпровских обл,снігу було і льодом всі дороги покриті...жесть. Я стільки аварій не бачив за все життя як за ту поїздку.
а що?корки нема?берете моб-і знімаєте!жре кур...перепрошую!приймає їжу в не встановлений законодавством !!!!! час.під час виконання службових обовязків.ігноруючи подання та подальші звернення громадян!!!!ДА БЛІН-ТУПО ЗНІМАЙТЕ ТО ХАМСТВО!!!воно/зннімання/ для тих кровососів.як вода свячена на вампірів!
Считаемся север Донецкой области. До моря смотря куда (Азов) километров 250-300. Сейчас 6 часов езды, учитывая объезды.
Це все відносно,як для мене то ви на півдні бо мені 1400 до азова пертися. Снігопади великі на зустрічних фронтах холодного і теплого повітря...фізика,мать її.
вітаю панство.тепло та затишно. на дворі пригріло сонечко і плаве той сніжок яким було трохи припорошено землю. отже незабаром весна. хто вже посіяв на росаду огірочки та помандори. гаявасуважнопитаю
Ану в чергу,зараз доїдаю з жидівський пивом сасльику з третього шампура,якщо залишиться то по дешовці продам
до ПІЧІ!КВА!весною-КОПАТИ!городи,манєти,бімби,пісто...соррі кастанєти.патрони,\ґан...дураси ті відпочивальники.бліть!/.ну і-БУХАРСЬКІ динарії
діду вам неможна шашлики, ви вже старенький і мнєсо вам протипоказано тим більш з пивом. отже не переймайтесь я і за себе і за вас шашлики поїм