Ходив би там в галіхве з червоними лампасами і будьоновці. Шмагав би канчуком аборигенів, зганяв їх в колгоспи та відбирав банани в рахунок продразвьорстки! Вітаю шановне товаристство! Камуняці деж не хворать! Тільки з панщини приплентався...
Ну от, нашого Федю вже на райбі показують. Шодієцця? А він не копає, копата позаду ходить, я якось зустрів ту парочку на Буркинських теренах.
З точки зору «цивілізованих» європейців всі інші народи дикуни. Мабуть тому ієзуїти знищили всі написи на пірамідах в Мексиці, німецька сучка катька спалила все, що знайшла по історії Русі
В7 доброго ранку !!! На дворі гарно, сонячно, снігу нападало сантімів 20, добре що в мене маленький забетонований двір !!! Дороги майже порозгрібали, тротуари ще ні, до саду їхали на санчатах -))) Отже, ранкова кава та до котячих справ !!!
Доброго дня будьте здорові! За бортом -6 рано було-11, вітерець. Сніг від мене сьогодні відпочине, поперек скрутило)).
Мої вітання Зранку -13, сонечко, іній на деревах. Дізєльна клуня завелась з першого разу, добре що нові свічки накалу та акумулятор перед зимою поміняв. Роботи ніц немає, залізяки попримерзали до землі і безхатченки та алкаші нічого не несуть. Чекаємо весни
Вітаю панове, - 8С, зимно, вітер дме, замерз акі пес.Відігріюсь та до праці, щось таки напродать та на хліб заробить, обіцяли в магазин привезти, я 20-й в списку. чи може зремонтувати свої хлібопічки та пекти хліб.
Доброго дня Холодно -10,сипеться якась пилюка а не сніг,півміста накрив смог,палять в котельнях лушпиня соняха,новапошта відділення коло мене зачинене до 14 00 бєспрєдєл
це початок апокаліпсису. чекайте комендантської години. пересуватись в лісі з мд вже неможна будже. ви до речі продаєте свій деус?
!!!??????? зі слів пана К-я думав то автопортрет.доброго дня всім!Бандерштадт+-0.вітер-сх.сніг нігде не паде./напалив пєци дровами-ляпота!!!/.сКотиняка-шпаків пасе.але дупа їй з ручков.камуфляж не той.
ой!ой!до дороги хтось інший копав!?чи нє?а пан в другу сторону?певно до клюні пана....тс....!ну тіпа по харчі
Доброго всім дня і хай Вас отаке оминае. Малинський район: У 19-річного хлопця поліція виявила "музей" зброї 13 січня оперативники Малинського відділення поліції у ході санкціонованого обшуку виявили за місцем проживання 19-річного студента мінометну міну, понад 200 патронів та багнет до гвинтівки Мосіна. Боєприпаси вилучено та направлено на експертне дослідження. Триває досудове розслідування. Про це інформує Відділ комунікації поліції Житомирської області. Санкціонований обшук у домогосподарстві молодика було проведено за відповідною ухвалою суду 13 січня. Наявна в оперативників інформація про зберігання незаконного арсеналу підтвердилась. Під час обшуку виявлено 231 патрон калібру 7,62 мм, мінометна міна та багнет до гвинтівки Мосіна. - Виявлене хлопець відкопував у місцях проведення запеклих боїв часів ІІ Світової війни, - розповів начальник Малинського відділення поліції Олександр Гайовий. – Втім це не звільняє парубка від кримінальної відповідальності, передбаченої ст. 263 ККУ. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. 19-річний парубок раніше в поле зору поліцейських не потрапляв, однак про протиправність своїх дій знав. Нині він дає свідчення у відділенні поліції. Рішення про остаточну правову кваліфікацію події прийматиметься за результатами експертного дослідження.
Якщо пороха в патриках не буде і тротилу в мінах....то за зберігання багнета нічого йому не дадуть,просто ментам потрібна була галочка......про проведену успішну роботу.