С. Забороль - за 1 км. від Луцька. Але хто ж тоді: "Вавілонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, александрійський козолуп."?
Вітання посполитому паньству. Вже -8, на ранок обіцяють -13..-14. Холодно, хочу на Домінікану чи Санта Моніку. Ото сидю і перебираю під лупою совєцькі копійки, аж очі вилазять
Мабуть в кожному повіті таке село є і колекціонери. То наше і там свій пан є,за селом мешкає. Кіко таких сокир треба,вони часто на блінах встрічаються...думаю 36-50 рік народження....
спілкувався тільки шо з людьми - кажуть шо він розумний і причому дуже , а от тільки наркоман кончений - сидить на героїні та екстазі
Після твого повідомлення подивився трьохверстовку та кілометровку тієї ділянки. Церкви на острові не побачив. П"ятисотметровку, щоправда, не дивився. Якщо чесно, сумніваюся, що там на островах десь була класична церква. Хіба що капличка. Бо сіл на островах не було, для чого церква на відшибі? І місцина болотиста, не дуже побудуєш. Разом з тим, я туди іще не дочитав, може і відшукаю що. Ця книга все ж більш художня. То в Нікуліна, наче і публіцистика, а чистої води документалістика йде. Всі прізвища загиблих по ОБД проходять, причому саме там, де Нікулін пише. Є навіть старший лейтенант, в могилу якого Нікулін заліз поспати, хоча загиблого автор не знав, один раз бачив прізвище на табличці. Тобто пам"ять у людини була феноменальна.
Пане К%, оце мандруючи просторами ынтеренету, натрапив на еБеї купу гарних карасінок, ннада? https://www.ebay.com/sch/i.html?_od...TRS0&_nkw=old+vintage+kerosene+lamps&_sacat=1
То Пан К% багата людина! Якби продав свою кулєкцію гиржавих карасінок, то вже острова в Індійському океані купив, разом з місцевими аборігенами
я якось показував своїй дружині як наші на Балі живуть , вчора сказала щьо теж бине проти там жити . то я теж копійки перебирав після цього подумав щьо в національну лотерею теж не погано б було виграти
Всім добра. Отії погодні шамани вже геть забрехалися - обіцяли -7, а є -11. І сракопад після вчорашніх денних від +1 до -5. Ото якщо б пан К. знав що таке отой є-бай, то або його амфібійна асфіксія вхопила, або якийсь клаптик землі посеред окєяну такі прикупив би, та переніс втуди отоє містичне заклуння, разом з ярочком, льохом, та іншими здобутками