Бачу камради сваряться чи труть чи бикують,як на мене ми маєм бути одним кулаком. А ще знайте шановні камради плоского АДУ,ми в театрі і зрозуміти це не кожному дано. узвар Вам не допоможе
Вітаю! Нарешті я дочитав шо ото ви понаписували за добу. В мене трохи сипнуло снігу, десь сантиметрів 15, ранком був +0, зара -3. Бугалтірський тиждень із тими дурнуватими тендерами і планами закупівель закінчився - можна відпочивати.
Я не розумію, чому Ви взагалі переймаєтеся? Невже немає якоїсь лікарки, котра за не дуже багато уваги випише Вам лікарняний, щоб Ви могли відпочити від бухгалтерок?
Не далі як на днях (можливо, навіть вчора) Ви плювалися, що доводиться ходити в бухгалтерію, замість "ізучать три стадії духа, шоб потом кричать: ‘Остановісь, мгновєньє – ти прєкрасно!'”.
Вітаю панство! Ось, коп був по старовині,прибор звичайний. Земля влітку суха як...,фіскаря ще тоді не було.
Якість матеріалу,комари майже не прокусують,принаймі штани та куртку(кітель вже не то,але теж непогано,а ще як репілентом пшикнути),карманів багатезно,об"ємні. Бруд на ньому навіть після болота майже не видно.Ну і в лісі,за потреби,лишній раз у очі не впадаєш. Бувало що впритул підходили,як заговориш,як сіпались.
пара цікавих фактів про гармати та броню початку війни http://www.73.odessa.ua/topic/169-boepripasy-k-45mm-orudiiu/