[QUOTEпищу посплнсерватор, post: 5669684, member: 17246"]тим білш що ранком на працю. чи ви теж як і я фрілансер?[/QUOTE] Та ни пиду посплю,дийсно завтра на працю.
ну припустимо що штани в вас залишаться. розміри в нас різні. так що не переймайтесь і штани і пінжнак ваші залишаться в вас. та і я не казав що то особисто ви обіцяли. хоча мо і ви а я забув просто що це саме ви пообіцяли
слушне зауваження. але якщо розмір маленький то ще гірше буде. в тім якось при нагоді все ж таки придивлюсь до гардеробчика пана Кібермайстера. мо щось і налізе на мене. справа в тім що я завди маю клопіт при купівлі речей. наче і розмір мій а почнеш вдягати або мале або закоротке.(((
пане Консерваторе- сталася велика біда -http://ru.tsn.ua/groshi/rossiya-vozobnovila-pokupku-ukrainskoy-svininy-390922.html
то не біда, то визнання поразки. але я вам скажу інше. кацапи у філіпінців мНясо крокодилів будуть купляти. а це каже лише за те що вони самі себе прогодувати неможуть
А на сало мацкальське най забют хряка ввп<правда те сало буде пахло!бо хряк замолоду не був кастрований,займавсь якоюсь борьбой.>та то ніц-їм таке давно смакує.за стіко років в г..ні рецептори притуплюються)))))))))
У сусідній темі про Фреймут запостили страші речі, її фото роздягненою. З метою релаксації від побаченого, та в честь священної п"ятниці, ось вам: