Тож треба оцю "жилку" переймати та й вчитися від них, а потім кацапів дурити та доводити їх до ніщєнства!
Я викладаю кожной недили,с фото тильки коли Громов из загулу виходить.Видко зарплату дали ось и пропав.
в нас кажуть коли Українець народився-жид заплакав. а кацапів самі кацапи до злиднів доведуть. там закону підписали що втрати від санкцій олігархам буде народ компенсувати. так що вони самі поки що пораються. а от коли там всі злиднями стануть тоді і треба додавити щоб від кацапів нічого не залишилось, одні тілько спомини що колись таке плем'я було на землі. а втім закриваємо теми політики та переходимо до наших звичайних розмов. де це ви всі подівались що увесь день тихо тут? ну ладно там гешефтмахери тутешні ніяк шекеля поділити неможуть, один на одного звертають. а всі інші де?
судячи з новин , то відсотків не буде ні зараз ні в майбутньому . дрова оно краще пиляй поки дерева ще є , і немає закону розтріл за спиляних три дерева
та дешевше купити дорва вже попиляні. гемору менше тілько поколоти та скласти. а відсотки таки будуть. це я тобі точно кажу.
а я прикупил бензопилу, уже 2 газельки деревьев наворовал)))) поколол и сложил, отличная зарядка-разминка))) - сейчас кстати слегка топлю , дома красота, тепленько! и пусть свой газ сами же нюхают))))
вопрос легко решается покупкой а лучше самому сварить ( в баньку себе сварил с балона) цена вопроса ( не поверите) - 50 грн))) и у Вас есть готовая буржуйка))) но для квартиры можно маленький булерьянчик купить - в стенке дырка 120мм под дымарь и вперед))) и картошечку можно запечь и сальцо))))
бензопилка то не те. звичайна пилка і так сугріває коли пиляєш особилво коли дуб чи акація привявші. так вони добре гріють і як пиляти їх і як колоти а якщо ще сучки трапляться то взагалі і навколешня температура піднімається градусів на 5 більше ніж було до цього.
пилкой и дружбой в том году напилялся))) хватит! лень правит миром! не зря изобретатели выдумывают разные приспособы для облегчения жизни))) а вот на буржуйке для бани низ обрезали - остался такой себе металлический обруч высотой 20см мы его приварили сверху, чтобы камнями обложить - так вот вместо камней в то пространство можно легко , обмотал фольгой запечь и бульбу и сальце и что угодно!!!!