1560 класна катушка вчора походив з нею нарікань немає,крім ваги і трошки складно з оприділення конкретного місця.
А навіщо студентові, та й ще бідному, пінпотер - землиці жменьку набрати та під катушкою потримати це вже не вміємо?
будемо будувати по сучасним технологіям з сучасних матерялів. а щоб не мерзли то будувати будемо десь у швейцірських альпах. тим і повітря чисте і чоколата смачна так що поросятки не будуть від голоду потрепати. так що грошей треба багато. швидше скидуйтесь. а тікати я нікуди незбираюсь. я тілько поїду наглядати за будівництвом щоб всьо було чотко. щоб порядок був а не то шо счіас(с)
от тілько я чогось ані в цій темі звіту ані в інших темах хабаря небачу. десь там колись щось промількне і все. а от так щоб можна було за серце хвататись від кількості та якісті такого небачив вже дуже давно.
Порушу-но я цю тишу анекдотом: Застряг чоловік в ліфті... Натискає кнопку виклику ремонтера і чує з мікрофона голос: - Якщо ви говорите українською - натисніть 1. - Єслі ви разгаваріваєтє по-рускі - нажмітє 2. Чоловік натискає 2. Голос із мікрофона: - Що, москалику, в ліфті застряг?
Хлопець біжить за дівчиною: - Дівчино, дівчино... - У чому справа? - Дівчино, це не ви в автобусі парасольку забули? - Ой, я забула! - Ну тоді біжіть за автобусом, він ще не далеко поїхав
А то так порівняння.дехто такі самі,як щуки-думають що хижаки і їм все можна.та рано чи пізно приходиться за наглість платити,деколи і головою
і знов якийсь вечор сумний. ну вчора воно пойнятно, тобто зрозуміло, вівторок був. важкий день бо понеділок перед ним але сьогодні середена неділі. середа! а середа це майже четвер а четвер це маленька пятниця а по пятницям цицьки.
Сьогодні якийсь день наоборот,я по війні рідко ходжу,камерад запросив покопати по городоцькій битві,і я надиво погодився.