я ж кажу що плівку було пошкоджено і це всі що вдалося врятувати. нажал патяхвони залишились на пошкодженому краю плівки.
Увага! Увага! ахтунг!!!Аскабан впав з гори та котитьсЯ до низу вже 43хвилини 20 секунд. Прибуття до підніжжя Говерли десь біля 21.00. Сказав як прибуде-поділиться враженнями!
нема там нічого!!! всі плянтації колорадські жуки вже зжерли. так що най дитина катається. тим більш що йому знов на говерлу лізти щоб ще раз на пузі зїхати. а він ще може брать по три рублія як вєлікій вождь і учітель. зате що або униз звезе,або наверх винисе. ліфторікша.
А ще він наші 2 метри кордону унесе до клуні, і тунеля з салоапроводом понищить. Аскотке, катайтеся обережніше!
доречи. по моїм данним аскотик до говерли поїхав на карті привязавши возика пані Ови.мабуть вирішив там теж відкрити картінг-клюб та обдирати як липку туристів та місцевих. а у возика буде складати все що побачать його завидющі очи та дотягнуться його загребущі рученята.
Нікуди він поехав. Завис вчора над прірвою, чудом за дерево зачепився. Сьогодні мЧс зняли, каже що чудо болить і розпухло.
Салам Алєйкум усім!!! Лише зліз з гір, де був з його високобуржуйством паном Аскотом та йог адьютантом панею Овою. І як справжня черства людина публікую хфото-отчьот Секретна інформація для роздумів: в 20:00 зі станції Ворохта вирушає ешелон з хабаром єго високобуржуйства. Шо там тільки нема - манліхери, мосіни, маузера, шварцльозе, рогачі, пряги, штики, пікеля, 40 ящиків ямайського рому (ПСВ), гуцульське САЛО, бринза, сир і много всякого вкусного. Роздєрібанити це все можна буде в Ходорові на сортіровочній
Вітаю! Ви, пане Oprishok, своїми фото як завжди завдаєте удару серпом . Радий, що знайшли можливість для зустрічі та спільного відпочинку . Єдино, непогано було б трохи пояснити, що саме на фото.
Вітаю панство! ну я завжди казав що Єго КУРКУЛЬСТВО гопнєк. де його незустрінеш він завши сидить як гопнєг, не вистачає пива та сЄмок. доречи де мій шварцлозе????????
Я ж написав - в ешелоніа перехопить можна в Ходорові. Лиш будьте уважні, Аскот найняв двох моньяків-кулеметників, стріляють у все шо шевелиться