ну от що то за мода тягнути кота за яйці?! є новини хоч добрі хоч погані то кажіть прямо та відверто.
Що ж тут незрозумілого? Хлопця з 11 класу, Льоша звати, збив мотоцикл вночі.... Водій п'яний в чіп. Хлопчину аж до бетонного паркану відкинуло, головою сильно вдарився... З коми так і не вийшов.
царство небесне. але взагалі то треба відразу казати що до чого. бо я вже за серце хвататись почав. бо Льоху одного звідти знаю але призвище мені невідомо. треба якось більш поважніше ставитись до дядьків. бо вік вже в нас такий та і нерви теж вже дуже попсовані.
Я ж з самого початку написав "Щур", а це його прізвище. А з тим Льохою все нормально. Ніби... Попитайте краще в Похабича як він там.
[QUOTEсказав о Шалений, post: 5656896, member: 113542"]Я знаю,що то мій косячок.[/QUOTE] Бо як казавЭкзюпери-ми в отвэтэ за тэх кого приручили.
Ещё нOTE="vovc2301, post: 5657163, member: 94239"]а кукурудзу то скосили,во засада!!![/QUOTE] Еще не всю,и колбасу ещё и не начали.
Бо як казавЭкзюпери-ми в отвэтэ за тэх кого приручили.[/QUOTE] ну якщо ти з комрадом йдеш-або його кличеш,то довіряєш.а не хочеш-йди сам і май чистий спокій.ось комрад взяв сьодні на металоломі річ.показав ,я ж не стирив,навіть думки не було.зробив фото(правда на моб) клейм не було,тільки номер біля градуйовки -7310808.інтересно чия пропажа
ну якщо ти з комрадом йдеш-або його кличеш,то довіряєш.а не хочеш-йди сам і май чистий спокій.ось комрад взяв сьодні на металоломі річ.показав ,я ж не стирив,навіть думки не було.зробив фото(правда на моб) Переглянути вкладення 3939270 Переглянути вкладення 3939272 Переглянути вкладення 3939274 Переглянути вкладення 3939276 Переглянути вкладення 3939279 клейм не було,тільки номер біля градуйовки -7310808.інтересно чия пропажа[/QUOTE] Я у свому камераді впевнений як у собі,на копі то железний человек!
там точно не пропаде,та й не відкис він ще.взагалі таке враження,що він горів(його вже забрано з металолому) то він в комрада кисне