То він підкрадається нєзамєтно, а ми вже на підході - чуєш голос трембіти з гір, то ми ОПРИШКИ. Трєпєщітє ваше буржуйство ми близько
аскотику, товстунчику! якщо добром віддаси самовари та патяхвони з свиником то за цеє отримаєш втішного подаруночка.ти я знаю давно такого шукаєш. ось він.так що віддавай добром все наше!
як вам не соромно?! а ще кажете всім що ви вихована та чемна людина!!! навіщо ви пєньок ображаєте? він не винен! мо в нього це генетичне, чи просто зірки так зійшлись і він виріс не дуже вродливим,але це ще не привід його ображати. вимагаю захисту прав всіх пєньков.
Доброго i Вам вечора ! Як це чого мене в гори занесло ? Хочу залiзти на височенну гору,i там сидiти та жерти САЛО ))) Шоб нiхто не вiдняв ))) А у Вас як справи ?
а в нас справи дуже добрі. поки аскабанчик лазе по полонинах, та хвалиться що він бідна комуняька мишая зробив рейда до його оселі та наробив світлин щобусі добрілюдизнали скільковньоготих самоварів, та не вірили в його побрехеньки що він бідний та нічого в нього немає. ось маленький звіт. далі буде
як я і обіцяв публікую світлини таємно зроблені у оселі аскабанчика. доречи пане вікинг то ви аскабанчику авку нову знайшли? щоб усі бачили що він є бідна комуняцька миша))))
вибачаюсь за маленькі світлини але ви самі розуміє те що операція по проникненню до оселі цього куркуля була дуже складною та небезпечною і тягнути цифровика було неможливо,тому прийшлось скористуватись маленьким плівковим київом. нажаль плівка була пошкоджена і вдалось врятувати тілько ці кадри.