та він втік. а як тікав то волав що побіжіть чи то до бікова чи то до бішова та якомусь старому діду обіцяв позашийку надавати за те що коордінати з його похованням розкрив. так що ти там ходи обережніше бо ще переплутає тебе татахамон та і ти отримаєш. він ще якесь імя казав але я вже нерозчув, бо далеко але щось на літеру а. а от що тамза імя було нерозчув.
а закінчуеться імя на Я? тоді точно треба ховатись. Бо й мені перепаде. Зря ти його відкопав. Займався б звичним для себе ділом-дражнив би Парторгового пса)))
точно і Я теж там було. а пес на мене щось нереагує. єдине шо так це горішки виклянчував коли я їх їв. ну то я ж не скнара як ти я не зажав для друга багнета від 38 свєткі, довгого. то поділився горішком. отакоєот. а ви кажете
ти бачив що я зайнятий був та скарби шукав?! як буде час то намалюю тобі картину. твій патрет у двомірному просторі.
краще намалюй Аскота та його вірного пса Путіна. А то Аскот його не годує, щоб зліший був, то здохне з голоду і згадки не залишиться від такого вірного собачого друга. прийдеться його похоронить на червоній площі біля однофамильця.
то я вас двох намалюю та вірного собаку путінса. але то вже буде дорожче коштувати. що поробиш інфляція.
що сталось? хто тебе маленький перелякав? ану скажи нам ми йому швидко хату спалимо. старий вже аж другі сподні вдягнув бо йти далеченько а на дворі вже вночі зимно.
та ми ж не жадні. Ми тобі ще одне іржаве відро з гнутими гвіздками подаруємо, рівняй на здоровля! а що тобі робити зимою.
нажаль ні. далеко від нас. а хлопці молодці. добру справу зробили. мабуть багато шашликів напикли на тім багатті.
до речі. а з тим костриком тепер стало всьо ясно. туман яром, туман долиною. гей. за туманом нічого невиднооооооо.......(с) та і хабаря чогось нема ніц.
та тутешні ми, Українці. якраз між дніпром та холодним яром посередені. дядько Буч трохи далі але все єдно недалеко.