він самий. курва кацапська. кіснір до речі з його банди тілько той раз він чогось невтовпився чи бухав чи дупу чеченцям підставляв
Та не плачте так сильно. Срібний Франц-Йосип також свою ціну має. Думаю гривень 200-300 І часто попадається австро-мадярщина у Ваших місцях?
я здавав в музей, мало того що це зайняло чотири місяці то ще й наслухався які ми ізверги і як з нами тре боротися, замовкли як сказав що зараз спакую та піду, здавав безкоштовно. Більше його не бачив.
ще не збирав. дрова ще не привезли. а кудиж я поїду як дров не привезли. їх жеж тре у двір затягти потім та порізати хоч трошки. тож і незнаю як воно і буде((((((
та то звичайний набій для знищення перевертнів в погонах , вовкулаків , депутатів ВР , вампірячча усілякого - короч , нічого екстраординарного . Застосовувались досить поширено в кінці 20 - на початку 21 століттяфокс , але зараз втратили актуальність та вражаючу дію оскільти ту хрінь вже не бере ані срібна куля , ані свята вода бо вони мутували й досить зручно себе почувають навіть в освячених храмах та мають в кумовьях самого кірілавсіярусі ...