Нєєє , "та" вчителька їсть тільки тільки куґачку , ґибу , булічки усілякі ... Та й то коли їй то хтось приготує бо сама хоч готувати і вміє , але ну дуже то ненавидить робити ...
усе повинно відстоятись, дочекатись свого часу коли натхнення та зірки зійдуться у правільний малюнок дулі і тілько тоді коли все складеться правільно треба починати рестоврувати щоб всьо пішло правільно. хоча я троха поквапив і через те прийшлось доробляти сьогодні бо вчора поночі не хтій йти шукати троха довіш гвинтики. але це ще не все. головна зупинка була в патроні. він не такий як усі розповсюджені. за методою кріплення до лямпи він схож на сучасний керамічний виробництва китаю. але ліпити туди керамічний та ще і з китаю це був би моветон. тож оці півроку я провів у пошуках і знайшов того паторна ліше в оцей понеділок. а щоб всьо було по кошерному фень-шую я прихопив обидва паторна які побачив в жінки на роботі. другий узяв про всяк випадок. мо ще трапиться така лямпа без патрона. отакоєот
бачу пан теж полюбляє швендять там, де вовки срать бояться))) нічого, зимові теплі речі вже замовлені, незабаром часу буде- як залізу десь у Знам,янці в ліс, а вилізу десь у Польші )))
до речі! панове! як шо вже вилізу в Польші, щоб порожним не тьопать, давайте щось на замовлення припру))) тіки грошики наперед)) бажано багатсько, може і передумаю та на Рівьеру потопаю далі)) на якомось кабріолеті))
я не крав і підібрав бо те що не паралєльно і не перпендікулірно то валяється. чи тобі про те незнати
та мені 100 кемів не коло)) піду повз Білорусь)) он пана К запитайте, вони поки дідугани топчуть лісом я їх три-штирі разів обігнав та пошелестіли кущі далі)))
А звідки вам відомо, де працює дружина пана К%? Може, засланою радісткою в кацапській резидентурі, яку він таким чином залишив без лямпочків?
тобі ж з самого початку казали далеко не відходь, курись поряд щоб видно було один одного або хоча б чути, а ти як той сайгак чкурнув в хащі і преш як паровоз недивлячись куди та як от тому і получається таке