от тому і колупаю її що дроти тре міняти. ще і знайшов в себе штепсель теж цього виробника з тим самим логотипом. тож всьо буде по кошерному фень-шую. отакоєот
Іще краще. Пане Дмитре, а звідки у Вас "лампа НКВД"? https://meshok.net/item/29006623_ЛАМПА_НКВД_Настольная_Карболитовая_Коричневая_Рабочая_СССР
її так називають тілько необізнані люди. така лямпа була майже в усіх кому була потрібна настольна лямпа, це було масове виробництво. але деякі дурні щоб продати її за грубі гроші напридумували казочок та дале таку дурнувату назву в надії що лохи поведуться та заплатять грубі гроші. як я вже казав вище то є німецька лямпа 1929 року зразка тож доречніше називати її тоді лямпа Гестапо.
я то думаю. чому ви в мене отого фурика нквд випросили, рекон, рекон, а тут ось лампа, підвал, туристи...
ізагалі то я в вас кашкета литунів просив з шитою кокардою. бо в УПА була мода носити летний кашкет. а до нього славіка з обрубаними бічними рогами, такий собі трикутничок.
кашкет літунів? УПА ? то в мене ящик тих кашкетів, але в плачевному стані, от хто такий славік? славіка незнаю, прям як на допиті, вживаєтесь таки в образ
ні світлин нема. я щас на праці. якщо тре то зроблю. мо будеш в наших краях то заїдь забереш. Я думаю що вони під акамулятори одна бакеліт друга металева.