Привітався до людей ! Скорше якшо й напишуть - то не про досягнення МЗееС , а еМВееС бо пришиють контрабанду історичномузейних цінностей що мають ознаки золотовалютнодіамантових пекторалей і холодновогнепальнонарізноїкороткоствольновеликокаліберноїзброї та вибуховонебезпечних предметів .
а звідки ви про внучку Ірдинську взнали, хоть неспаліть перед дружиною мене, а з мене пиво. Вона, не?
Нєєєєє ! То на фото курва пристаркувата , котру грають лише на цвинтарях коли ями копають покійникам , а справжня внучка з соміками то ось ...
То тра в тему про москалів. Всім добра. Яка була погода - не помітив. Яка буде завтра - геть ліньки дивитися, бо вже й переобувсі, й переодівсі мало не як у отій гамалці, на яку пан К% "присів", тіко кулемета не маю
Все залежить від використаних засобів враження, та наявності відкритого вогню! Враховуючи розміри "продуктивної" складової, то скоріш за все - такі труїться, бо водиця навколо, й не видно "руки допомоги" із запальничкою ))))
Поймал мужик золотую рыбку,а она говорит: -Опусти меня , а я три твоих желания исполню. Мужик загадал первое: -Хочу много денег и тачку клевую! Раз и все у него есть. -А второе желание,хочу кончать одновременно с женой! Рыбка исполнила и это желание. -А третье желание загадаю попозже.-сказал мужик и ушел прошел месяц...приходит мужик обратно к рыбке и просит ее: -Отмени ради бога второе желание,это мое третье желание. -Почему,-удивилась рыбка-ведь так здорово кончать одновременно с женой? -Представляешь,сижу с мужиками,пью пиво,и,чувствую-кончаю!
курва мать. оце сумрачний кацапський гєній)м( я гадав що поміняти шматок дроту та поставити патрон у лямпу то справа на три хвилини. як я помилявся. лампа архаїча що нема куди далі. дроти підходть тілько до вимикача та контактних підпружининих пластин а потім за допомогоб контактів, п проще кажучі двог гвинтів які стирчать та торкаються шинок струм передається до дротів у гусачку і далі до патрона. тож розібрати лампу тре до останього гвинтика. треш угар та садомія((((((((((((
Ось такі бувають "прикрі несподіванки" в лямповодів, які такі перевищують бажання над можливостями. Не інакше.
- Штирлиц, дружище, а вот вьі и попались - поцчему ваше удостоверение СД пахнет русской водкой? - Ашотакоє? Бригадефюрер Шелленберг подьішал на печать, перед тем, как пропечатать ею удостоверение.
лампа до 61 року точно. випускалась з 1933 по початок 70тих і являється копією німецької лампи арт-деко 1929 року. але на відміну від німецької кацапи робили все архаїчно та через сраку. і це відповідь на питання панів Суєра та Виєра
переважно так воно і є але це карболітова лямпа і має антуражний вигляд. ось така. і судячи з того який там вмикач та усе інше воно з перших випусків.