та нєє , камрад , я без образ - просто мені перше , що прийшло на думку при згадці про "сучасні" вітчизняні кодовані засоби спецзв'язку , то ототожнилось ось з чим ...
Згадав по цьому поводу старого анікдота про телеграми, коли на пошті були розцінки 3 копійки за букву. Вмер старий єврей, і діти пишуть телеграму родичам. Але треба покороччє, бо дорого. - Ізя всьо. Родичі відписують соболєзнованіє: -Ой.
помиляєшся. через одну курву зара перевіряють пашпорти та требують розписатись у вєдомості. а все через те що одна курва послала замість себе чоловіка на той сімінар і все викрилось. отже зара в нас перевіряють пашпорти.
та ні. квіточок вітдав та і всьо, кількість збіглась. але раптом щось пішло не так і чогось перевірили наявність присутності, от і пилило що кількість збігається а з наявністью трохи лажа. отакоєот
В7 доброго ранку !!! Сталося в мене кумедна історія. Знайшов на ОЛХ скуб з кавадратними дюрками, який хотів давно купити, але він коштував не 999 а 600 грн. https://www.olx.ua/obyavlenie/skup-skub-sovok-dlya-plyazha-i-poiska-zolota-IDveqNe.html#e9154df813 Ну, думаю, кидком попахує. Дзвоню продавцеві, прошу переробити об'яву на "безапаснаязделка", мовляв то да сьо, шоб не кидок та безкоштовна доставка _))) Каже, добре, але через кілька днів, через хвилину передзвонюе, і пропонує мені його привезти до Запоріжжя з Кийова самотужки (внізапна...). Я погоджуюсь, але кажу, що більше ніж він написав в об'яві не отримує. Поговорили пообіді, а до вечора я вже про те й збув _))) Отже, дзвонить він мені о 19-... каже, - мене на потяг не беруть, можна я передам провідником, але зустріти потяг треба буде о 5-00. - х. з тобою, але як розраховуватись ??? - передай гроші провідниці, я її потім у Кийові знайду. - нашо такі складнощі, коли є вже нормальні доставки ? -та хай буде так, бо я вже з провідницею домовився. Отже, о 4-20 я вже був як Гітлер в сорокпершому _)))) Пью каву, та думаю, бл@ть, а деж тут кидок ?!? Їду на вокзал, зустрічаю потяг, провідниця виносить скуб, я його з лупою обдивляюсь, перевіряю кожну дірку, розраховуюсь, ск., кидка нема !!! Як так може бути ??? Ні, ну я розумію, шо ціна не сама мала, як могла бути, але ткі скуби стартують від 999. А тут знижка 40%, як в Алі на шорну п'ятницю _))) Коротше, треба буде теж комусь щось скинути. Доречі, цегла біла б.в. нікому не треба, штуків 500 лишилось ??? _)))
Добрий ранок! Проспали школу))). По ходу у Вас в місті зависла моя річ більше року їй малюнок наносять... Не порядок! Треба майстра провідати...
Доброго ранку панство Пан Руслан мій друг їде в наступний місяць до Чернівців може замутимо гешефт...?