пахарь! знаємми якийти пахарь та де і що ти пашеш! а отого свиника ти собі на весілля заколов? то добре! готуйся, бо людей на весілля буде багато.
Отого свиника я взагалі тільки на фото бачив Бо не мій то свиник А сваЛьби нЄ будЄт Шо я там забув ??? Мені одного разу вистачило ПиСи: і уяви собі - да,ПАХАРЬ !!! В отлІчІЇ от нЄкоторих ))))))))))))
ну як то не буде?! БУДЕ! вже і наречена сукню наміряла, і гостей по скликали, і родичі молодої їдуть до тебе з весільними подарунками. один тільки ти так запахался що ні про що не знаєш.ну нічого після буде тобі негадайлик. всі вже все знають один ти нічого не знаєш. а у інтернеті писали про це.
Слухай,ти би оце краще замість того,щоб пургу тут нести несусвітню,сказав би краще шо це за фляга - http://reibert.info/forum/showthread.php?t=294744 А то шось ніхто не знає,і я в тому числі. Мо ти знаєш ???? Га ??? Або хтось,хто читає цю тему. Кортить знати шо за фляга,а ніхто не признається
по перше я як ти сказав пургу нє нєсу. я тебеперед фактом твого одруження ставлю!якщо мені, самій чесній людині на цьому форумі та й взагалі у світі, не віриш то запитай у Опришка, він підтвердить! а по друге. фляга твоя. а от хто її зробив я поки що не знаю, але вона дуже знайома на вигляд.пошукаю та мо щось і знайду.десь я вже таку бачив.
Опришок такий же самий сказочнік як і ти Два діда Мороза А фляга і мені знайома,але склероз дає про себе знати Теж бачив колись,а де ???
Гутен абен шановні камради і камрадухи!!! Оголошую результати конкурсу на краще фото єго високоблагородія лєйббуржуйства Аскота. Так як єдине фото виставив я, то оголошую себе єдиним і неповторним переможцем конкурсу і в приз присуждаю собі самоварю і патяхвону Аскота, а в бонус ту свинюку, фото якої виставив його буржуйство. Прошу допомоги панів Консерватора і Вікінга730 в розкуркулюванні пана Аскота щодо належних мені призів.
Ні ваше високобуржуйство, стирайте пилюку з патяхвона і самоварі бо ми йдемо до вас на експропріаціюІ свинючку загорніть в бумагу, бо я сальце люблю Пане Вікінг730 і Консерватор приєднуйтесь - поділюсь САЛОМ
Та то він бадьориться поки нема главного разкуркульщика - Консерватора. От зараз прийде і пан Аскотик втече по самі помідори. Але не встигне, спіймаємо і розкуркулим по самі нідерланди