можу на кеноні справку намалювати! печатка ще із медичних справ залишилась)) 50 грн на пляшку згущОнки і ви з нами))) який діагноз намалюєм: єскімо не гонорея?
Візьми довідку шо ти в той день захворів, і все буде добре, виплати не знімуть. Або попроси шоб замість тебе хтось сходив і там розписався у відомості. Або й сам сходи, ту відомість на початку семінара дають, розпишись і через кілька хвилин відпросися попісять і йди собі на коп. Тіко не втни отаке як на відео
То ти так хочеш на коп з хлопцями. Дивися, що професор по зайнятості пише: Попроси когось із знайомих сходити, пообіцяй пляшку. Тільки спочатку сходити, а пляшку ввечері. І справу залагоджено. Там паспорт ніхто не перевіряє.
Можуть і перевірити паспорта, але така вірогідність мінімальна. Бо лекції та семінари проводять геть інші люди, а не інспектори до яких ходять відвідувачі. Хоча як там у повіті пана К% налагоджена робота я не знаю. В губернії в мене паспорт на семінарах не требували, дома в повіті тим більше. А як і потребують, то най той кого пошле пан К% каже шо мамою клянусь забув дома паспорт.
У нас в 2013-му перевіряли, ще й як ! Але якщо пан К знайде когось з "какаяатвратительнаярожа", то стопудово пропітляє _))))
А там все дуже запутано. Впринципі колись належали до військових та СБУ. По них також іде кодований сигнал урядового зв'язку.
Всім добра! Був черговий понеділок. За бортом було зрання +/- нуль. Був. Були оті білі, й мокрі, блохи. Що було далі: щось мокре, холодне, але ж не з холодильника сало. * підповзаю .... йокарний бабай чомусь мя злякався .... скотиняка?