ніякого порядку, пан К. в бігах, клуня закрита, ляпи перенесені в сховок, мабуть туристів в чорнобиль повів знов. таки понеділок
а яли яли яли)))) хоч зараз сідай на педальопривід та газуй))) дякую за підказачку) до речі, планував затаксофонить та розпитати про шутера)))
ну під такий музьон тре сидіти десь в полутемному затишно комхвортному закладі, взимку, сніг хлопьями великими, в вікні видко рух нічних авто, метушня, а ти сидиш та цмулиш конЬячок папіроса ледаче димить до гори, та очикуеш на прихід гарної незнакомки або знакомки ))) а далі .... деталі))
https://www.google.com.ua/search?q=...G3M3XAhWIFZoKHZvqAvcQ_AUICigB&biw=983&bih=728 Ну ви й порівняли ... Все впераеться в кошт, якого нема -((( А там грошів не так, як в мене -)))
так а я про нього нічого незнаю. штуцер як штуцермалий захзват нехіла глубина. СЛ шумний сцук, зате ДЕ гут, 2 тони то зовсіб бистрий відгук буде, якщо добавить +6 то мілкі цілі буде ціплять ще краще.. короч ходить потрібно.Я так і невїхав усі налаштування. В режимі Ат, буде працювать як глубінік.
кхе кхе, в Дніпрі, післястудентом, час від часу, на кільці ( ДИИт-а) полюбляв так завісати ))) єх, були часи))) а зараз як дурний в дощаку гівна місим))
Добрий вечір, добрим Людям! Десь я бачив хфото як треба шурфи копати... Хто викидав? Милості просю до мене треба показати тонкощі на прикладі....
топать спатки, завтра дохімічу піпелаца таки, кляті москалі зібрали всю х. і впихнули її в оду, я ху.. з цьої авто. ще бл. автомат зробили АК, нема щоб і машину таку, всунулиб все від капейки, ні якийсь кронструктор обкурений був добраніч панове.
Тю, пан Касіо писали, що то гарний гешефт. Сидиш, слухаєш там щось, чи не слухаєш, а гроші капають. Я, якби міг, теж записався б. Тим більше, в суботу не викликають, семінари не влаштовують, основному гешефту нічого не заважає.
отож, не життя а одне навчання! ну це дуже добре! бо поки я на конику, бо у всіх хто там наввипередки збиває тухлі, то "рулі" ))) свого руля поки відкладу))
вони отим сраним сімінаром мені увесь коп та зустріч з гарними людми наламали. хіба то гарне діло? тож бо і воно що херня. отаоєот
пс: в мене у сусіда син (дорослий) в банкі давно взяв шекелі на квартиру у Дніпрі, криза і т інш, його банк зайопує, грошів ніц, сусід у сина питає : а як жеж з виплатою і тк. а він відповів: якщо проблема не рішаема, значіт вона не моя))) ви ото як малий хлоп, захворіли ,ббульби з носа! і всі справи!
Якось років з 10 тому поїхав я у Запоріжжя за таким чудом https://auto.ria.com/auto_toyota_4runner_18267550.html Весь час у дорозі руля тягнуло в право,ходова гупала, але танчик бомба! Так от як заїхав на підйомник...то у майстрів щелепи повідвисали З ліва ходова тойота,а з права жигулі копійка !