Хм.... Чесно сказати - не зустрічав. Буває що латуннні самовари кислотять, цинк "виїдає" і він стає червоним як мідний.
Так , саме так і було ! Адже Ви , вельмишановний пане , не будете заперечувати той факт що Ви самі їли ковбасу по двавосімсят та пили горілку по тришісятдві , ех , золоті були часи ... А шо тепер - он навіть згущьонку з хімії взагалі без молока роблятьблять та ковбасу взагалі без мняса , а іврейці взагалі дякуючи комунячкам створили собі цілих два государства - огого скіко всього пользітільного було зроблено ! Ну шо там ще в таких випадках кажуть про харошеєдоброєвєчномавзолєйноє , самі додумайте ... А от якби вони не розкуркулювали моїх та Ваших дідів-прадідів , не висилали їх в сибірь - то думаєте як би звалась берльнська стіна , га ? Отожбойвоно - була б вона продовженням великої китайської стіни , а наші старшібратья сєвєроординці й дось би жили в печерах уральських гір ... І от шо не кажіть , дядьку , а при комунізтах не насілували виключно рузкоґоворячіх старушек та не варили борщів з ( боронь Боже ) їхніх младєнцофф , отакоєот ! А Ви все кажете :" .. пріідіііі , спасііііі, памагіііі..." , а самі все чекаєте доки прііідуть та за клунею для пріідущіх місця для штабелювання готуєте , отакий Ви гостинний та вихований ... Пи.Си. Ще й язика показуєте та дулі тицяєте - а ще колишній піонєр-жовтябрьонок , а може навіть і цілісінький космомольєтс !!!???
в мене не виходе. мушу о 8 ранку в п'ятницю знов йти на якийсь пришелепкуватий сімінар. будуть мізки засирати а не йти неможна(((((( та ще і дрова замовив то повинні привезти на тижні а коли саме не сказали конкретно. тож цей раз без мене((((((
та отож всі рулі поначіплюють і думають що глубина буде , шнарпутер рулить. режим ДЕ, чуйка 95 і вперед.
ахахаа, останні три виїзди (туди) аж тихо,.. ніс висить... думаю накатався. а сьо , хлоп з рульом шаста поруч, у нього тихо в мене купа пікалок! на тих самих місцях.. пс: ніфіга собі 95??? я на 78 ходжу))) тоді ще трохи позбираю недозбирки)))
А як треба моцно забетонірувать аби через пару років не вимести то всьо віником ? Он я все дивуюсь яка в "епіцентрі" долівка - наче шкляна , а таки забетонірувано , і як то так кріпко можна зробити ?
Доброго вечора панству!Ходив оце тількищо до діда навмисне подивитись на градусник,то вже-1,а мій бреше,показує+1,трава вже вся в інії,зоряно-побачимо що на ранок вгріє!
курбюратор перебрав, тепер тьху на мороз, хоч і на газі нормально заводилась а зараз ще стартер високооборотний.
сьо поназаказував розтяжок))) незабаром начипляю діверсій)) бо в один лісок "партизани" на двух трьохколесних хамерах гоняють, ріжуть , ріжуть! а Новий рік не за горами, тож привітаю )))