Доброго вечора Оце тільки приїхав,перепиляв машину дров тещі,обкатав свого бензогібрида то є пильку,задоволений далі нікуди працює на ура Зараз випю пляшку жидівського пива і буду працювать
чекан був недокопан, покинули))))) нак шпатель , викопан але не забрали)))) бо скоріш за все не знали шо воно таке))) а сьо деньга була з моськиним патром))) тобто мосю назвонили(чорна і кинули) а я спочатку деньгу висмикнув, провів, ще пілікає, і потім мосю витяг)))
А в январе 1940 года румынский король, инспектируя сооружаемую в ... учет всех беженцев из Бессарабии. Всего зарегистрировали 82.555 человек.Не наговаривайте на румын,по сравнению с красными-они ангелы.
моя покійна бабуся теж камунякам вірила аж поки я до неї не вернувся жити та не почали розмовляти про те про се, шкода мало розповіла боялася всеж аж до смерті нквс.але на останніх виборах збиралась за свободу голосувати бо нарешті зрозуміла що та як було. недожила рік до майдана, отоб було цікаво послухати її що вона про майдан казала б та про війну з кацапами
Та нє, не схоже. Оце дивлюсь на свої самовари то абсолютно не схоже. Тим більше самовари латунні, абця штукенція мідна. Судячи по червоному "ізгібу"