та не уйшов , а дременув з грошіками та золотішком . А вже там був обдурений та пограбований своїми ж подєльніками-троцькістамианонірхістами ... Але комусь то було вигідно так романтічно та пригодницько-інтересно змалювати "подвиги" та "гєроїчєскієпоходи" .
та воно кунєшно. тілько ваші камуняки з жидівськими камісарами на чолі та купою голодранців з кацапії та тутешніх маркуртів опікувались народом. та так опікувались що вчинили окупацію та потім різні розкуркулювання та висилання до сибіру чи у концтабори, голодомори та війни. ото святі люди були не тещо Батько Григорьєв чи Холодноярці. вони ж тілько за свій капшук опікувались та про себе думали.
Доброго дня будьте здорові! За бортом +4 дощ припинивсь, і трохи холоднішае. Топлю грубку та торочу пиріжечки з паштетом.
з хрома-легко.доброго дня всім!в нас+3,крапить зараза.хоч зраня падав сніг.я ше завтра балдію і...в середу до роботи.відпустка-всьо
та якось не дуже схоже ... ручки (лишилась одна) дебелі а донце чорне було прикльопане, може якийсь посуд з церкви ?!? як буде натхнення, спробую грубо відрівняти, шоб побачити хформу тієї каструлі _)))
Думаєте, половинка чужа? Можливо. Але варто все ж глянути там уважно. Бо в умовах бойових дій не дуже там заморочувалися, куди яку половинку дівати.
Сусіда тобі роботу підкинули, он виявили довжелезні списки камуністів і активістів https://gre4ka.info/suspilstvo/4078...irovogradshchini-vidkrili-kapsulu-chasu-video
так тож у світловодську. хоча в нас теж ще цьої паторочи вистачає. сьогодня оно стою в черзі приповзло падло з ціпком, став в чергу і начав про те про се а потім видає отєта власть жида-бандєравская нас видавіть хочєт. ну я повернувся до нього та і кажу. що дуже шкода що тобі курва кацапська дали дожити до старості та наплодити таких вилупків як і ти сам. черга троха здригнулась старе стерво аж мерегтіти почав то почервонів, то побелів то позеленів . стоїть курва очи вилупиі і тілько як риба на березі ротом повітря хапає)))))))) я ще троха постоїв і тут черга моя підійшла то я швиденько зробив справи та пішов собі а на останок ще нанього глянув з під лоба. і от цікаво мені чи вхопила того кнура камуняцького трясця чи таки курва вижив.
Після слів пана К. у черзі: "Мертва тиша, під час якої піонер Вася лапа за сраку піонерку Стасю". (с)
Таких особ є повно по всій Україні, от тільки їх із кожним роком стає все менше, бо їх шляк трафить та жаба цицьки дає. Моя покійна баба теж таке на старості молола, і нічого їй було доказати, поки вже не гримнеш аж тоді заспокоювалася. От тіко їй не було чим крити коли почалася війна, тоді вже трохи очі їй відкрилися які кацапюри нам друзі.
В нас досі поливає, гарно видко де калюжі на моєму бетоні збираються! Одразу відмічу, що ніде, бо гарний уклін зробив на дорогу _)))
нарешті вдома)) як завжди мокрий, грязний, втомлений)) але настирним дід підкидає! сьо лазив із шутером - і знов сігнали полізли а з ними і приємності) бо "рулі" - Детеч, Нели, та від 30см, катухи вже мовчать)) добре шо шарпшутера не напродав))) тепер я повизбирую останне))) от пан Бек шайтан комплект наподарував) от дякую))
ось під дощем повилазило)) до речі , вже 3 непогана знахідка в чиїйсь вже копаній ямі: малий топор чекан, деньга, і великий нак (шпатель) ))) а да, ще мавзера літом також смиканув))