справа в тім що ховала його дружина а як в нас прийнято поближче до хати щоб можна було підти на могилку та помянути. ну і скажи мені навіщо ховати десь далеко якщо сам батько вважав саме Олександрію столицею України і хтоів її там зробити після своєї перемоги. він побудував будинок для себе біля станції який комуняки знесли, зара на тому місті тунель кий почали будувати ще на прикінці 60тих, а будинок знесли ще раніше бо то пам'ять про велику людину
про хреста в лісі вияснив що десь на прикінці 60 початку 70тих років пішли чутки від гебні містечкової про те що вномі кразом привезли великого хреста та таємно встановили його у лісочку поблизу шахти верболозовської, зробили це родичі з канади. лісок там невеличкий, більш на гайок схожий та розташований у балці. тож мо якось знайду автівку та мотнусь туди полазити та пошукати.
А може, і дійсно було для чого до Олександрії везти: Це Антонов-Овсієнко пише, "Записки о Гражданской войне", 4-й том. Ну от, а ти не любиш читати твори комуністичних діячів. Там є корисні речі.
Зараз якраз момент, трава впала, в лісі все добре видно. Давай, не відкладай, на цьому тижні і їдь, поки сніг не впав. Якщо не відшукаєш, то хоч кави вип"єш на природі. А покажи, де той ліс?
Вже знайшов. Глянь, там є цікавий об"єкт. Щоправда, не біля шахти: Там всього 10 кілометрів ходу. Злазь з дивану! Сусіда вже давно на лісапеті все переїздив би. А йому автівку подавай.
обведені чорним то посажені вже пізніше за інші незнаю але може теж посажені вже після другої світової
ну от. тож тре брати автівку, пару чоловік ще і пхатись у ті ліси та пройтись по них вдль та поперек. небажаєш прогулятись поки ще погода непогана?
Далеко їхати. Пана Касіо тягни, йому ближче, і велосипед є. Чи у Вас суперечності на підгрунті вбивства Григор"єва Махном? Все, я спати, доброї ночі.
та якось мо вискочемо. і це каже людина яка постійно до польщі та чехії гоцає. хіба тто далеко, от польща то дійсно далеко. отакоєот
То все відносно ,мені до столиці 500 км і до вас ще мабуть з 300 км буде,це все рівно що до Чехії катнути.
Доброго ранку панству!Тихо,сиро,дощу немає,чуть паравоза за кілометрів 8-10,то значить буде погода мінятись,мабуть будуть вже морози.