оце тепер ти піднімешся на військовому шматі з жидостану. вона буде красти та пересилати тобі а ти вже тут барижити))))
Це ж не тута, а там. Там за таке мать тюрми дадуть, та ше й мене мосад викраде і до жидівської цюпи закриє. Хоча буде кілька плюсів: там тепло, і не буде бугалтірок .
зара покажу як сьо під дощем ходили по чорнозему))) як ще 15 км по грунтам проскочили - загадка)) мабудь міцно бажали покопать)) 2 часики походив по риллі, напарника сдуло на циліну- каже щоб ти всрався с таким копом , а я полазив - і як завжди, той хто шукає-находить! мало але приємно! а ось на фото останнім, тухлю хтось бачить мою??? ? а вона є)))
Шалом християне! Вернулись с копа под Леополем...Наш Гид в рот ему ноги,которые он походу выиграл в лотерею завів нас в місця де жило страре поселення! Йшли довго,я вже думав до кордону допхнем і тут почалось...... Поселення було і я зрозумів чому воно вимерло! По кількості пробок від горіляки та пива,то вони погоріли всі до бісу!!! Ціле поселення старих алконафтів,тисячі пробок,стіклотари нема бо вони здали її і знов купили бухла. Гіду заплатили пробками і підсрачниками ,бо походу його тато з того поселення. Але як завжди отримали мегатонни задоволення від оточуючої нас природи та від компанії. Фітотерапії не було. Відкопали череп,довго думали якиий то вид динозавра,інтернет був але не 3G,а на поганій швидкості інфу не шукаєм.Бо ми копарі,а не архерологи Це загадка цього копу.Але на віолеті кажуть що куплять. Пару фоток,для Вашого настрою...
В них тюрми мать як і армія, на шабат усі дома. І можна подумать шо в нас зеки та умови зекування кращі ніж там. Та й людиною можна лишатися скрізь навіть в тюрмі.
Та я не того сумую,згадав свого шпака.Знайшов колись давно після ливня пташеня,вже майже в пір"ї,годував його чирваками та мухами,виросло далеко не відлітало....А потів восени полетіло й не повернулося....Тяжко розлучатися з створінням що вигодував,але вони повинні жити на свободі.
от! ключове слово мать. мать дадуть а мать і не дадуть. поки не спробуєш невзнаєш. тож давай спочатку спробуй а потім вже розповісиш нам.
тю. я як малим пацаном був то дід впіймав ворона з пошкодженим крилом. і він в нас жив. а потім відпустили його то він жив ще довго у сараях а ми, діти з навколишніх домів, підогодвували його. покличиш Клара, Клара то він і прібігає а потім підлітає. потім кудись подівся, мабуть до своїх вернувся.
все гут, готуємо переворот ато % вже на те що на форум зайшли платить приходиться, а ті хто довго незаходив то ууууу, %
пан Бек! зав,язуйте із грибами))) я там нічого не бачу)))) хоч натякніть а я поки догоню до вашого состоянія)) та може побачу))
Доброго вечора Бачу тута хваляться знахідками,мо свої за два дні показать? Алеж дехто плюватись буде та погані слова казать,мабуть не буду