100500! Вот у меня уже и с головой не все в порядке.(по диагнозу жены) Но с другой стороны... "С сумасшедшими можно говорить на любую тему. Безумие вообще — это выход за благопристойную норму. Но не всегда в худшую сторону."
вітаю прогульника! то які документи ви предоставите щоб вам не зарахували прогула у особо великих розмірах. гаявасуважнопитаю
То задорого. От такий британський тент ( в пустинному камо такі тенти дешевші) можна в нас купити в барахолці і мотузки на базарі та й матимете таке саме тіко дешевше. Та й на морі такий тент гарний захист від сонця, ось я на Бердянській косі.
Оце собі задавсь мо у погріб сходити та винця націдить. Жінка не погодилась, сиджу чай з лимоном сьорбаю.
таак тре було мовчки теє робити. бо наскілько я знаю жінок то якщо хтось з них погодиться націдити чоловіку хоч пів чарки чи горілки чи вина то чекай на якуюсь всесвітню катаклізму бо їм постійно вважається що оце з чарки чи з двох чоловік надереться у дрова.
Пане Славута, вчора з Вашим земляком розмовляв. Поляк сам з Лодзі. Оженивсь на мої односельчанці. Часто в нас бувають.
Моя теж умовила мене не йти на сходку у гараж. В обід шмальнули три по 30 з нею тепер будемо чай з лаймом пити! Оце жізнь настала...не то шо тоді було!
сусіде тебе вже давно вирахували і досьє склали на тебе. тож хоч ховайся хоч ні а все єдно знайдуть якщо будеш антікваріят за кордон барижити. тож розслабся та отримуй задоволення від життя
щось вона високо залізла та ще і горизонт завалений. най ся знімкувати вчиться ліпше ніж ото у війнушку бавитись
Та то вона фото для мами зробила, шо вже одяг видали і вороття назад ніц нема. Та і у війнушку вона та не грається, їх там добре секціонують. Хто дійсно здоровий той іде в бойові частини, а такі що особливим здоров'ям не наділені, які в цивільному житті просто ходили в школу і цікавилися тіко помадами та модним одягом йдуть в обслугу. Сестра казала, що оприділили її в складські працівники.
Приїхав з копу, трішки оскому збив, зайшов тельавізори провідав, лежать таки, знайшов полянку мухоморів, одного скоштував , виходжу на галявину а там, мухомори, жовті і білі і сині гриби, а потім отакені великі, оце мухомори. потім сцук кров носом пішла , і досі морда, упс лице красне.
На нашому полі вздовж і поперек хтось пройшовся, але сіравно на вибитих місцях пару наконечників підняли