то вас тре перевиховувати щоб ви не зазіхали на часну собствєность. теж мені матрос-партізан-жілізняк вишукався тут
О,це шо про саму чесну людину за капості такі говорите,доведеться не тільки клюню вилучить але і ноутбука з якого на мене кнопаєте таку неправду
тось чи в вас оця сторінка відкривається чи ні. бо в мене в хромі не відкривається а іншого браузера я невстановлював хоча тор і тре встановити бо інколи тре і по ворожих сайтах полазити http://www.ukrainians-world.org.ua/ukr/peoples/df312954c6174ded/
я людина чесна і кажу тілько правду. це в вас прокинулись замашки які ви двого маскували але на тлі сторічча жовтневого бунту ви почали поводити чебе як отой харцизяка. нездивуюсь якщо ви почнете ще і продразвйорстку проводити. бідний ваш сусідо пан Корбі, він перший постраждає
Ні ми будем діять цивилізованими методами,миж не бандити з широкої дороги,все згідно закону,наприклад,з клуні зробимо приют для бєжєнок Зімбабве,і будем приймать пожертви від благодійників,до речі не бажаєте внести внески в цю добру справу??
невідкриває нічого,показує 504...брауз mozilla,тор був,але чогось тормозив всю систему,то Настя видалила і поставила VPN...
в мене бананів немає тож нічого не отримаєте. йдіть ліпше до мого сусіди КАЦіо. він отих чорносраких спітнілих обізян подобає тож відкривайте притулок в нього. а мою клуню не чипайте бо розберу чавунку та скажу що то ви мені допомагали
так,пішов я мабуть в своє кубло зариюсь та подрімаю трохи,бо зранку треба вставать козу доїть як той казав: ЖІНКА:-Ти козу доїв!? ЧОЛОВІК:-Доїдаю!
Спокійної ночі. і чого то вам не спиться....я ось повечеряв і мабуть піду під перину до жінки. Тіко пиво доликаю
ну миж демократичні, неможемо ж ми з пана К, два рази паімєть, так негодиться якщо він відав клуню і все інше то вже необложується %, от за невіданий ноутбук тут таки да % на % але будемо рахувать що ми йому в аренду дали за %, такщо він винен % за аренду і отой % на той % що невідав добровільно.
Вітаю панове, -1С дощ, знов на коп неїдемо, вже пропуску 3 копа, почина ламать що наркомана А вдіваю плаща та на стару дорогу поїду, мо якийсь жетончик вискочить.
Зара підкину можу навіть назад по путі забрать…. Хто куда а я на коп бо теж давно не був тре охотніків троха полякати.