ну то зі святом вас та малого теж. дивіться тілько не бешкетуйте коли за добавкою підете у начной ларьйок© ))))
а чогож ви оце тільки нам про це кажете зараз!?Вітаємо малого з пройдешнім,нехай йому ще 100 раз поскільки ,а з батька пісня,або хоч кіно якесь нам!
Та хотіли засмажити запіканку з чорногуза - так він , курвамать , зробив три почьотних круга й дременув десь в ахрику чи в індію . Отак і підгодовуй усіляких приблуд ...
та воно і не приблуда було,незнаю як і сказать-заборт з гнізда випало,а весною хочби таки раз в гості зайшло,то ні!
Та нічого , може той лелека совісти набереться на старість буде поміч - хоч по декількадесят жаб та мишей за день буде приносити і вже не пропадете з бабою від голоду . А коли ще схаменеться , візьме та й онучаток кожного сезону приноситеме - ото підмога та радість буде !
тю, в мене свої запаси та проізводство, ходить треба тільки до шкафчика у калідорі та і то не часто, ми так, більше для традиції
дякую! То якби ви попитали літературу по скіфам то попали б куди треба а кіно якось хотів подивитись щось нове то там же одні компьютерні фільми понатикували, тьху!
от дякую Вам,-зараз аби якогось шоб миші ловив та їв,то полетів десь,бо кіт сам не справляється вже ловить
та так воно і є,-кін знято повно про римлян,греків,скандінавів,нєгрів і китайців,а про скіфів і трипільців небачив ніодного!
в нас колись в селі дід Конон жив,-доречі це імя з прадавніх часів було на наших землях! да,редагую-той дід по розповідях моїх батьків яким вже за 60ять,-був здоровенної сили козак,кінні санки тягав як ми дитячі!
так кіммерійці, скіфи, амазонки всі колись гасали по теперішніх землях України, тільки державі пох вкладувати гроші в розкрутку історії.
а як жеж жага пригод, як жеж молодецький запал? ви ці походеньки у калідор покиньте. а робіть по дорослому. вдягайтесь,взувайтесь та пхайтесь з піснями та регитом до якогось осередка культури по добавку. там чарку-другу перехиліть та з собою теж візьміть а зворотнею дорогою ще щось втніть таке веселе. ну там вікна побийте в адміністрації як ото сусід КАЦіо мріє, чи автівку яку підпаліть чи ще щось веселе зробіть. а потім нам розповісте а мо і відео покажете де наслідки ваших веселошів будуть. ну це за умови що ми це відео прогавимо подивитись у надзвичайних новинах. отакоєот
так яж вам вже про того діда розповідав. то отой конан-варвар але він вийшов на пенсію та став статечним членом суспільства, перестав грабувати коровани та руйнувати міста а осилився собі тихенько у селі щоб ніхто нездогадався що в нього у хаті оно у тому куті , та не в тому а в тому що напроти пічі. ну так. саме в цьому. так от в цьому куті під долівкою закопана скринька з золотими дукачами та іншими каррбами з золота та коштовного каміння. отакоєот. виб ото замість кіношки узяли б рискаль та ліхтарб та і пішлиб на місце де дідова хата стояла та і викопали б дідові скарби.
В мене магаз 24 біля дому, до рай ще перти чорті куди, плюс в магазі продається чорті шо, якщо вже абсолют шмурдяком попахує то що про наші говорити, так що вже саменькі а ми з паном художником відео походеньок подивимось під свої запаси а то он заснути ніяк чоловік не може
а я ніколи і не приховував того що я дуже добра людина і роздаю безкоштовно корисні поради. ви ото ліпше розкажіть що ви там накоїли що у ліс втікли переховуватись. чи то ви так злякались покарання за посягання на святе, на мою клуню гаявасуважнопитаю
та в нас оно вже є бешкетник, пан НІА. а я давно таким незаймаюсь, вік вже не той та і не вживаю я щоб таке робити.
а я оце почав копати про батька Григорьєва інфу. дещо прояснилось де того хреста шукати але точно ще місце невизначив ну то хоч напрямок пошуків вже є і то добре
Нічого протизаконного,трошки довелось повиховувати любителів трусить чужі кармани,напевно вони більш таке робить не будуть А клюня була Ваша стала наша то є народне достойні,до речі чому там нема євроремонту,шо за бєзобразіє??