нічого тут сумного немає,життя таке пташине,-чомусь в гнізді в них непарна кількість повинна бути,а лишнє викидають додолу,ото воно і вижило так у нас,бо впало в мяку кропиву
ще один халамидник виявився. от так моя клуня є лакмусовим папірчиком який виявляє халамидників у нашому суспільстві. хріна вам усім а не моя клуня. отакоєот
та не памятаю я хто мені про хрест казав але хтось з своїх, з знайомих. тре мать брати розпечену праску та ходити на відвідини та уважно питати.))) старих тіх хто щось пам'ятав нема вже. рахуй сто років минуло тож якщо хтось щось і знав то навряд що розповість та і боялись в нас люди зайвий раз щось таке казати. моя бабця вже скілько років незалежність була а все єдно побоюіалась так її окупанти червоні залякали. і це про те в кого воювали її дядьки, моєї прабаби брати. єдине знаю що воювали проти окупантів червоних знаю і все і те що десь згинули чи на війні чи у концтаборах. отакоєот
та яж так,тихеньно кажу,-шпійонів требаж виловить які лазять по клунях,от і пробую тихенько прощупать таких
мабуть незрозумів. я зара погано соображаю бо трохи таки втомився, другу дрова помогав різати а потім відвозили та складали їх. наче і нічого важкого але дрючки тонкі та криві і різати та тримати їх приходилось стоячи раком. бо козлика немає щоб на ньому різати.
оце шукав на старих мапах хоч якийсь лісочок поблизу. нема ніц. тілько той що у бік кременчуга де конезавод зараз і все. інший найближчий ліс вже біля знамянки але то ще дальше тож версія з лісом відпадає як яйця від продналогу
Серед купи мотлоху знайшов два допніка по виду німець змастив леноловим маслом і приторочив до казанка, порнуха звичайно але душу гріє ...
і поросятко виведемо. а чого ото другий раз окремо за ним ходити та задурно ноги бити? отож бо і воно
а я так натупцювався сьогодні що і без усякого кинця засну. оце тілько зара якусь канапку , три, зроблю щоб спалось ліпше і мабуть теж поповзу спати, або троха у сталкера поганяю
та я оце також тільки підвечеряв,здір із часником намелений на мнясорубку,та на хліб намазується,та з молочком холодненьким козиним охі смакуєа тепер ляжу кіно якесь слухать,а жінка потом комп вимкне-десь у пять-шість ранку
в мене те саме. неможу заснути у тиші, як щось бубонить над вухом то сплю як дитина а тілько вимкнули кіно то відразу прокидаюсь і тоді нечувайся, усі винні хто трапиться попід руку.)))
то в нас на роботі телебачення не вимикається цілодобово,вже за мій вік служби ящиків з шість поміняли-сторожі не сплять же вночі а кіно слухають!