АСЯ для наків не підходить, тому і один, вона більш менш чує тільки крупну архаіку і ту неглибоко оскільки не має грунтобалансу, грунт просто давить такі слабкі сигнали, чим більша катушка тим дужче.
Зеркала кругом не рядова знахідка, у нас всього чотири, три я і малий одне, звісно не рахуючи зеркальних бляшок.
Наскільки я памятаю,то підняв свого десь на півштика ,катушка тайгер,а звеніло десь в районі фольги.Товариш ще й кепкував,некопай то з кондома обгортка.хоча я й пробочні копаю,бува смаколики трапляютьсяОто на фото,все з одної галявини в лісі. Дощака поливае,не походю я завтра на місці хати 18 сторіччя
Зате на ньому дуже смачна каша з засмерділої тушонки - геть не смердить дохлятиною а пахне підгорівшою гречкою .
Я Вас розумію!Цікава колекція,я також не купую таких речей ніде крім своїх копачів які рідко що хочуть мені продать,бо хочуть заробить на фіолєтових укціонах,а так то сам бродю по полях в період полювання,та і дивлюся під ноги...
все наше панство здогадалсь,але клуня після парудневного перевороту переїхала в іншу,сусідню губерню(це шоб ніхтож не знав!)
я в лісі знайшов тільки одного скіфа хоча там кераміки як на посудному заводі і нікого крім нас там не буває.
в мене є залізний капут з ковшом ззаду,-приїду і одвизем до Наталки на переїзд в брухту,а там виберете собі волгу гарну!
Бувають такі місця,кераміки до... а знахідок 0 а бува навпаки як оце в мене,посеред лісу і стільки всього,щоправда там поряд озеро лісове.Аби ще туди магнітика покидать
А тоді жабами-рибами почав після чірвяків харчуватись і почав нагліть,але на руки йшов,курі так не йдуть...обісрав кабіну мені нераз...
якщо і був то вже нема і сліду. справа в тім що місто за останні сто років дуже сильно розрослося і там де колись були хутори навколо міста вже місто.
Подивися старі карти, раптом побачиш що цікаве. І ота історія з хрестом у лісі, вона теж цікава. Сліди мають лишитися, та і старі люди мають знати.
То да,докажуж цю історію далі-на гнізді троє вже навчились літать(середина липня була,чи якось так)а буслик тіки ходить за дядьком Тольою,той його вже і на руках на гору виносив підкидав,а важкеж вжестало,ті літають,а це ходиь хвостиком за ним...а відлітають в нас вони 28серпня день у день,от ми саме картоплю тоді докопували,та й сіли відпочить в обід,а воно прийшло до кожн ого дзьобом до рук поклацало,я води налив у відро,посьорбав і пішов від нас,а як ми вийшли на город через пів години,то над нами було зроблено три круги і більше ми його не бачили!!!